Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am avut cumparat un jambon mai mare si l-am impartit in doua, o bucata am gatit-o intreaga, iar acum am feliat jambonul si l-am bagat in ''gura'' crock-pot-ului sa isi faca el treaba ca eu aveam alte treburi.
Feliile de jambon le-am condimentat, am presarat sare si jumatate de cescuta cu ulei, le-am asezat intr-un castron, am invelit castronul cu folie alimentara si am bagat la frigider peste noapte .A doua zi am pus in fuctiune multicooker 5 in 1 5,6 l Crock Pot, am setat functia pentru prajire, am pus restul de ulei, am lasat sa se incinga si am prajit bucatile de jambon cate 5-6 min pe fiecare parte, apoi am adaugat apa si usturoiul tocat, am schimbat setarea gatire lenta pentru 6 ore, eu mi-am vazut de treaba mea iar ''cioroiul'' si-a facut treaba. Am servit cu piure si binenteles niste acrituri. Sa ne fie de bine.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult