Ficat de pui cu cartofi noi la cuptor

de Constelatialeu in Ficat, 10 Mai 2016 | 5550 vizualizari

COMENTARII (29)

Bya Ralu 1

10.05.2016, 20:44

bun

Rocsi 1

10.05.2016, 20:49

Bunica 1

10.05.2016, 20:56

Ce soție iubitoare!

cristinutanicolita 1

10.05.2016, 20:56

Adauga comentariu...

Constelatialeu 1

10.05.2016, 21:03

Buni nu mai striga in gura mare ca poate te aude si crede....

MotanLaOale 1

10.05.2016, 22:06

buni buni

Andra_Constantinescu 1

10.05.2016, 22:11

Bun!

Rahela Velicu 1

10.05.2016, 23:00

jolygina 1

10.05.2016, 23:17

Yamii

mena29 1

11.05.2016, 00:04

Super!

stefy_a 1

11.05.2016, 07:46

clar e pe gustul meu.

anca_rm 1

11.05.2016, 09:19

foarte bunnnn

AndrutzaP 1

11.05.2016, 09:43

Bunnnn!!!

mirela0911 1

11.05.2016, 11:44

Ce-mi place!

katty 1

11.05.2016, 12:27

Ai aburit-o bine dupa cum se vede!

marcela1979 1

11.05.2016, 13:12

imi place foarte mult

Rahela Velicu 1

11.05.2016, 17:03

Imi plac ficateii!

dalexandru 1

12.05.2016, 01:00

Reteta-i interesanta si destul de simpla. Lipsesc anumite detalii : Cuptorul este incalzit la ce temperatura, pentru a-l face sa mearga timp de 1 ora si 20 minute?
Hirtia de copt este hirtie cerata, sau foaie de aluminu ?
Multumesc pentru reteta !

dalexandru 1

12.05.2016, 05:59

"imi plac ficateii", sau alte comentarii debile nu ajuta cu nimic acest site. Important este sa avem o reteta care se poate face ! Vad comentarii: " imi place foarte mult", sau "imi plac ficateii", care nu au nici o legatura cu reteta. Daca participati la forum, dati opinii pertinente, nu idiotii !...Aici nu este "Facebook"; aici este un site "specializat" pentru GATIT !!! TREZITI-VA !!!

Constelatialeu 1

12.05.2016, 06:41

Dalexandru, hartia de copt este una folia alimentara altceva....am spus clar ''hartie de copt''...si eu cred ca am scris destul de clar ceea ce am facut...cat despre comentarii nu stiu unde-i deranjul, ca nu pui comentariile in farfurie....

dalexandru 1

12.05.2016, 08:44

Pina vine Valentiniano de la baschet este un timp determinat ???
Am urmat instructiunile (neclare) ale dumneavoastra si am obtinut un ficat extrem de copt-deoarece cartofii se coc mult mai greu iar ficatul mult mai repede. Am pus din nou la cuptor, la 300 grade Celsius, pentru 50 minute, cartofii nu au fost -inca-copti, ficatii s-au innegrit mai mult si in final am scos cartofi -oarecum-copti si ficat prea copt.
Buna reteta !!!
Probabil-cind mai puneti retete pe situl acesta, poate ca ar trebui sa fiti mai putin superficiala, decit sunteti in viata de toate zilele ! Vezi comentariul anterior al dvs. !

Constelatialeu 1

12.05.2016, 14:33

Am scris destul de clar ca se tine la cuptor 1ora si 20 min, eu am un aragaz simplu, deci n-am de unde sa-ti spun exact cate grade, cum l-am potrivit...un cuptor pe gaz care atinge temperatura de 175 grade....daca alegeai cartofi noi mici si acopereai vasul cu hartie de copt sigur iti iesea, deci nu ma lua pe mine cu chestii de superficialitate, ca nu traiesti cu mine sa stii cum e viata mea...Daca reteta nu ti-a placut si au existat suspiciuni ca nu iese nu inteleg de ce ai facut-o...e clar ca aici e rea vointa...si am incheiat discutia.

diaconta 1

12.05.2016, 20:57

Nenea Dalexandru,daca nu-ti plac retetele,comentariile,ingredientele,bucatarasii,hartia de copt,cartofii,poti sa poposesti altundeva,undeva unde comentariile sarcastice sa-ti fie aplaudate.
Pe noi nu ne supara critica,mai ales daca este constructiva,dar daca vorbim doar sa ne aflam in treaba si sa "scuipam" in mancarea pregatita cu truda de cineva,atunci sa nu te astepti sa-ti intindem covorul rosu.
Ai face bine sa te abtii daca nu ai nimic constructiv ori vesel de spus.
In alta ordine de idei,nu am auzit pe nimeni sa seteze cuptorul la 300 de grade pentru a pregati niste cartofi ori ficatei.
In cazul acesta ,as recomanda sa manance mancare gatita de cineva care are habar de bucatarie.
Abia astept sa postezi o reteta,dar am asa un presentiment ca nu o vei face.Oare de ce?

MotanLaOale 1

12.05.2016, 21:11

De acord cu Dia! Cartofii la 300 de grade Celsius (nu am auzit de cuptor cu temperatura mai mare de 250 grade Celsius) timp de 50 minute se fac scrum.

diaconta 1

12.05.2016, 21:25

Lasa Motanel ca ne aduce reteta si ne dumirim noi cum sta treaba ))) dar eu zic ca e cam ....inflamata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui inabusiti cu sos rece picant si mamaliguta