Ficat de pui cu cartofi noi la cuptor

de Constelatialeu in Ficat, 10 Mai 2016 | 2420 vizualizari

 

Am aburit-o si-n seara asta......

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 500 g cartofi noi
  • 300 g rosii chery galbene conservate
  • sare de mare cu verdeturi de Provance
  • ulei cca 100 ml
  • marar
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui cu cartofi noi la cuptor:

Spalam cartofii noi, am ales din cei micuti,ii asezam intr-un vas de lut, presaram sare si verdeturi de Provance si cca 50 ml ulei. Separat calim, cca 5 min in tigaia wok, ficatul de pui, apoi il asezam peste cartofi, adaugam si rosiile , acoperim vasul cu hartie de copt si-l bagam la cuptor cca 1 ora si 20 min ( adica pana vine Valentiniano de la baschet)...Cu 15 min inainte de a scoate vasul din cuptor, ridicam hartia de copt si lasam sa se rumeneasca putin. Scoatem din cuptor presaram marar si servim cu castraveti murati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui cu cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

diaconta 1

13.05.2016, 11:25

Vaaaaaaiiii toata noaptea nu am dormit de emotie ca o sa primesc replica la comentariul meu ce dezamagita sunt

Constelatialeu 1

13.05.2016, 11:36

Die te-ai agitat degeaba, era logic ca nu vine nici o replica.....

Aletta 1

19.05.2016, 13:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv - Dukan