Ficat de pui in bacon

de Julie in Ficat, 13 Iul 2010 | 7489 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ficat de pui
  • bacon-felii subtiri
  • sare, vegeta, piper
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui in bacon:

Ficat de pui folosim cat dorim iar bacon -cate o felie pentru fiecare bucata de ficat.

Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine de apa. Se presara cu sare si piper. Se taie apoi in bucati mai mici si se infasoara in felii de bacon. Se prind rulourile cu scobitori sa nu se desfaca. Se unge un vas de yena cu o lingura de ulei si se aseaza rulourile. Se presara cu sare,vegeta, piper. Se da vasul la cuptor pentru 30min.

Preparatul se serveste in stare calda cu piure de cartofi sau garnituri din legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Julie 1

14.07.2010, 08:58

multumesc mult tuturor!

nadina73 1

17.07.2010, 17:15

super ,super,super nici nu am cuvinte julia esti fenomenala 5 furcu

Lau 1

18.11.2011, 13:41

arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cighir din ficatei de pui