Ficat picant de pui cu ciuperci

de Ade200 in Ficat, 24 Mar 2012 | 1710 vizualizari

 

O mâncare gustoasă, rapidă, sănătoasă, mie îmi place mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 caserolă de ficat de pui
  • 500-1000 g de ciuperci champignons
  • unt şi ulei pentru prăjit
  • sos de soia
  • sare
  • piper
  • ardei iute/pasta de ardei/boia iute
  • frunze de pătrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat picant de pui cu ciuperci:

Se spală rapid ciupercile să nu ia multă apă, fără să se cureţe. Se taie feliuţe şi se pun în tigaie, se pune capac, vor lăsa apă. După ce-şi lasă toată apa, se dă focul tare şi se fierb vreo 10-15 minute. Se scurg de apa lăsată, se adaugă o lingură de unt şi ulei şi se prăjesc puţin.


Ficatul se taie în 2, se tamponează cu prosop de hârtie să nu fie ud. Se adaugă în tigaie, acoperindu-l cu ciupercile. Se supraveghează şi se mai întoarce. se face repede.


Se adaugă sos de soia, ardei iute(am pus pastă de ardei iute), piper şi sare doar dacă mai e nevoie. Când vă place cât e de făcut, se opreşte focul şi se presară pătrunjel verde tocat.


Se serveşte cu o salată sau murături. Cine doreşte, poate adăuga piure, orez.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat picant de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mirela0911 1

25.03.2012, 12:35

Place!

Cris2711 1

25.03.2012, 16:05

si mie imi place mult

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:51

imi plac ficateii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu ciuperci si sos de rosii la cuptor