Ficatei pane cu garnitura de orez

de Lau in Ficat, 14 Aug 2011 | 4448 vizualizari

 

Ficatei pane cu garnitura de orez

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 50 g pesmet
  • sare
  • piper
  • 300 g orez
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • sare
  • 1 rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei pane cu garnitura de orez:

Preparare Ficatei pane cu garnitura de orez

Ficateii se spala bine,se curata si se pun in lapte amestecat cu sare si piper pentru 30 minute.

Ouale se bat bine cu un pic de sare. Faina se amesteca cu pesmetul si un pic de piper

Se trec ficateii prin ou, faina si se prajesc in uleiul incalzit pe ambele parti. Se scot pe un servetel absorbant

Punem apa cu sare intr-o oala si cand da in clocot adaugam orezul, morcovul dat prin razatoare, ardeiul curatat si taiat cuburi, rosia taiata si amestecam din cand in cand. Cand este gata scurgem orezul si potrivim de sare daca este nevoie.

Ficateii pane se servesc cu garnitura de orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei pane cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu ciuperci si sos de rosii la cuptor