File de crap prajit

de ianculubita in Crap / Caras, 28 Apr 2011 | 11753 vizualizari

COMENTARII (16)

Lau 1

28.04.2011, 22:18

bunnnn

mirela0911 1

28.04.2011, 22:19

Cartofi prajiti cu mamaliga nu am mancat niciodata, dar de ce nu...... toate au un inceput reteta este excelenta

elena1988 1

28.04.2011, 22:40

Mitinita 1

28.04.2011, 23:06

si mie fix asa imi place

MotanLaOale 1

29.04.2011, 08:07

pestele cel mai bun este cel prajit simplu in ulei indiferent de soi

divainbucatarie 1

29.04.2011, 08:59

mihaelaM 1

29.04.2011, 10:14

vreauuuuuuuuuuuuu

ianculubita 1

29.04.2011, 10:35

Daca incercati o data,nu ve-ti regreta

Dya Daniela Andrei 1

29.04.2011, 21:34

Nu am servit niciodata peste cu cartofi prajiti,,, banuiesc ca e gustos!



Pentru mujdeiul de usturoi, smantana ii confera un gust mult mai fin! Sau o rosie coapta este ideala pentru tochitura si cartofi prajiti ori dovlecei
Sper ca nu-i cu suparare!

ianculubita 1

30.04.2011, 15:20

Cum sa fie cu suparare?!eu nu pun niciodata smantana pentru ca atunci cand mananc,o fac cu pofta,apoi stau in pat 3zile,de aceea la mujdei pun rosii sau iaurt,

Dya Daniela Andrei 1

30.04.2011, 17:46

Asa se intampla si cu mama mea! stiu cum e,,, asa ca eu profit acum cat inca mai pot,,, nu rezist usturoiului si ardeilor iuti as fi in stare sa ii mananc cu lingura

Dya Daniela Andrei 1

30.04.2011, 17:46

elena1988 1

02.05.2011, 13:12

adry88 1

06.05.2011, 15:30

mamaieelena 1

08.05.2011, 08:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Peste cu sos de rosii