File de crap prajit

de ianculubita in Crap / Caras, 28 Apr 2011 | 5055 vizualizari

 

Stiu ca ma veti pune la zid,dar trebuie sa va dau reteta mea preferata;de asemenea,s-ar putea sa nu fiti de acord cu aceasta combinatie,dar va sfatuiesc sa incercati o data.

 

INGREDIENTE

  • 1kg fileuri de crap
  • 500g cartofi
  • 1capatana de usturoi
  • 4linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • malai pentru mamaliga
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de crap prajit:

Pestele,spalat,portionat,uscat,condimentat,se da prin faina apoi se prajeste in ulei incins dupa care se scoate pe un prosop de bucatarie pentru excesul de ulei;din capatana de usturoi se face un mujdei;cartofii curatati spalati,taiati subtiri,se prajesc si se scot tot pe prosop de bucatarie;se serveste pe farfurie pestele,alaturi cartofi si mamaliga iar deasupra mujdei.

 

TIPS-URI

1

usturoiul daca este prea iute,eu pun 2-3 linguri de lapte batut

Daca ti-a placut reteta noastra "File de crap prajit" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

cristiana_dana 1

02.05.2011, 15:19

adry88 1

06.05.2011, 15:30

mamaieelena 1

08.05.2011, 08:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor pe pat de legume