Peste umplut cu legume

de nico15 in Crap / Caras, 5 Noi 2010 | 18319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti(caras, de marime potrivita)
  • 3-4 rosii
  • 1 dovlecel
  • 4 catei de ustoroi
  • 1-2 ardei
  • 3-4 morcovi mai mici
  • 1 pastarnac mic
  • 1 legatura de ceapa verde
  • marar
  • sare, piper boabe,
  • boia,
  • ulei,
  • unt
  • sos de ardei iute,
  • vin alb sec
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste umplut cu legume:

Se ia pestele se taie pe burta, se curata in interior, se curata de solzi si se indeparteaza partea din interiorul urechii care este amara, se spala si se da cu sare. Separat se taie legumele, rosiile felii, dovleceii bare la fel morcovi si ardei, ceapa marunt atat albul cat si verdele, se curata si taie marunt usturoiul, cartofii cubulete si se pragateste tava pentru cuptor.

Se unge tava cu ulei si se adauga un pat de legume, se ia pestele se unge cu ulei, separat se pune la calit in putin unt 3 fire de ceapa taiata marunt, usturoiul, si o rosie taiata feliute, piper boabe, dupa ce s-au calit legumele se umple burta pestelui care se adauga peste patul de legume, se sareaza, se pune boia si sosul de ardei iute, se adauga si un fir de marar. Dupa aproximativ 15-20 de minute se incearca pestele si se adauga 1 pahar de vin alb sec, continuandu-se coacerea.

Se mai lasa 10 minute se incearca daca este gata si se poate servi, imaginile sper sa va incante si sa va faca pofta.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste umplut cu legume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap ca-n Delta