Crap la cuptor cu sos de lamaie

de RuxyRux in Crap / Caras, 24 Feb 2011 | 5275 vizualizari

 

Pentru ca astazi aveam nevoie de o reteta deosebita de peste am ales reteta dragei mele Medi specialista in preparate de peste si-i multumesc pentru ca a iesit extraordinar de bun, nici nu am cuvinte sa descriu gustul ...e desavarsit!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati(fileuri) de crap
  • 2 lamai
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 1 legatura de ceapa verde  
  • patrunjel  
  • ulei de masline
  • boabe de mustar( eu am avut pudra)
  • oregano
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor cu sos de lamaie:

Se aseaza pestele in tava se condimenteaza cu sare si piper se stropesc cu zeama de la o jumatate de lamaie si cu ulei de masline. Cealalta jumatate de lamaie o taiem cubulete mici si o asezam peste feliile de peste. Punem si putina apa si dam la cuptor.


Pregatim sosul de lamaie: taiem ceapa, usturoi, patrunjel si amestecam totul cu ulei de masline, zeama de la o jumatate de lamaie, oregano si pudra de mustar. Cand pestele este pe jumatate facut( cam dupa 30 de minute), adaugam sosul peste peste si mai lasam inca 30 de minute.


Am servit cu garnitura de orez cu ceapa verde si marar o nebunie! Sarut mana pentru masa Medi scumpa mea!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

adry88 1

20.05.2011, 17:53

Michael 1

23.12.2011, 18:30

Azi am facut si io, o minunatie
mersi RuxyRux

RuxyRux 1

23.12.2011, 20:51

Cu mult drag!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu vin si mujdei