Crap prajit cu piure de spanac

de dobrezaira in Crap / Caras, 14 Dec 2012 | 1492 vizualizari

 

Simplu si gustos, daca scoatem smantana e super de post.( cand e dezlegare la peste)

 

INGREDIENTE

  • 4 rondele crap proaspat
  • 3-4 linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • 1 kg spanac proaspat
  • 1 lingura smantana
  • sare, piper, nucsoara
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap prajit cu piure de spanac:

Pestele il saram, il tavalim prin faina si il prajim in ulei incins. Intre timp pregatim garnitura.

Spanacul curatat de tije si spalat il oparim in apa cu sare. Calim 2 linguri de ulei cu o lingura de faina, apoi punem spanacul tocat la blender. Adaugam smantana, sare si piper dupa gust, eu am pus si un praf de nucsoara si marar tocat.

Eu am servit cu feliute de gogosar si castraveti murati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap prajit cu piure de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:20

Eu și spanacul gătit nu suntem cei mai buni prieteni, dar crapul arată foarte bine!

dobrezaira 1

17.12.2012, 10:40

multumesc dragilor

htubab 1

21.01.2013, 14:09

foarte bunnnn.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!