File de pangasius cu capere

de Denissa in Pangasius, 23 Feb 2012 | 3229 vizualizari

COMENTARII (20)

Lau 1

23.02.2012, 14:02

bun

Denissa 1

23.02.2012, 14:03

multumesc sufletista

DIANA B 1

23.02.2012, 14:59

Tot varza-i mai buna decat pangasius (incearca si nu mai consuma asa ceva)

Aurelia 07_07 1

23.02.2012, 15:03

Da nu numai ca arata foarte bine dar mai este si sanatospestele

Denissa 1

23.02.2012, 15:16

Onesta am trecut pe cod de la o vreme

Denissa 1

23.02.2012, 15:46

multumesc Ica_mama

mena29 1

23.02.2012, 15:50

Place mult!

Denissa 1

23.02.2012, 15:59

Rocsi 1

23.02.2012, 16:09

bunnnnnn

kukibella 1

23.02.2012, 16:12

Bucataras Medi 1

23.02.2012, 16:49

pe placul meu.

oana_pisicutza16 1

23.02.2012, 16:55

foarte bun

gaby_gabytza 1

23.02.2012, 17:19

apetisant

iri_iri 1

23.02.2012, 21:41

iar peste ,iar am aparut

Denissa 1

24.02.2012, 08:08

Rocsi kukibella , Medi OAna Gabytza Iri

Miha 1

24.02.2012, 12:11

mamaieelena 1

24.02.2012, 12:28

Denissa 1

24.02.2012, 12:45

Multumesc Miha mamaie

mihaelar63 1

14.05.2012, 12:30

Place mult

iancuu 1

18.07.2012, 14:13

Reteta simpla si gustoasa! Se poate varia folosind cam 50g de unt pentru a prepara pestele si adaugand vinul pe final. Daca va plac gusturile intense, puteti adauga impreuna cu vinul si o bucata de branza cu mucegai - gorgonzola sau grade bavarese, lasand-o pana se topeste. Mmmm...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Burrito vegetarian, de post
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pangasius la cuptor