File de pangasius cu capere

de Denissa in Pangasius, 23 Feb 2012 | 2373 vizualizari

 

Pentru Medi, si nu numai...
Pestele asta l-am facut in Hot Pan

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius
  • ulei de masline
  • salvie
  • capere
  • sare
  • piper
  • putin vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu capere:

Pestele se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu salvia maruntita (eu am avut salvie uscata de mine) .


Se condimenteaza cu sare si piper. Se pune in tigaie adaugandu-se vinul deasupra si putina apa acoperindu-se cu capacul. Cand este gata se adauga caperele taiate deasupra.




 

TIPS-URI

1

chiar daca reteta are vin se poate servi si copiilor deoarece alcoolul se evapora ramanand doar aroma.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Denissa 1

24.02.2012, 12:45

Multumesc Miha mamaie

mihaelar63 1

14.05.2012, 12:30

Place mult

iancuu 1

18.07.2012, 14:13

Reteta simpla si gustoasa! Se poate varia folosind cam 50g de unt pentru a prepara pestele si adaugand vinul pe final. Daca va plac gusturile intense, puteti adauga impreuna cu vinul si o bucata de branza cu mucegai - gorgonzola sau grade bavarese, lasand-o pana se topeste. Mmmm...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de căpșuni la cupă

de RODIMUR 5

ieri la 22:02

Salata de cuscus cu legume si bacon afumat

de Adi 4

ieri la 19:43

Cele mai bune 3 smoothie-uri

de Meea 4

ieri la 18:36

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de peste cu susan