File de pangasius cu brocoli si sos de portocale

de mimmi in Pangasius, 10 Ian 2012 | 3157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius,
  • brocoli,
  • 1 cub unt,
  • 1 portocala,
  • 50 ml smantana,
  • condiment pentru peste,
  • sare,
  • piper,
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius cu brocoli si sos de portocale:

Intr-o oala punem 1 litru de apa la fiert cu un praf de sare,cand da in clocot adaugam buchetele mici de brocoli(spalate in prealabil) pe care le lasam la fiert 10 minute.


Condimentam pestele,il stropim cu ulei si il punem intr-o tigaie incinsa. Il prajim pe ambele parti 3-4 minute.


Intr-o craticioara,topim untul,luam de pe foc si adaugam sucul de portocala,amestecam si adaugam smantana,sare si piper dupa gust. Peste peste se poate adauga putin cascaval razalit si patrunjel tocat .


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius cu brocoli si sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

11.01.2012, 13:10

Ce combinatie!

alinutzika 1

11.01.2012, 23:37

f interesant!

Panacris 1

19.03.2012, 14:54

Super delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius in hartie pergament