File de pangasius in hartie pergament

de Rocsi in Pangasius, 21 Feb 2015 | 1427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de pangasius
  • 4 felii de lamaie + 2 felii pentru servit
  • 2 catei de usturoi
  • 4 rosii cherry
  • sare
  • piper proaspat rasnitat
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 bucati hartie pergament
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius in hartie pergament:

Spalam bucatile de peste, le tamponam cu servetele de bucatarie pentru a le usca. Usturoiul il curatam, il taiem pe jumatate, rosiile le spalam si le taiem jumatati. Luam prima bucata de hartie. Punem o lingura de ulei, asezam o bucata de peste si o ungem bine cu uleiul de pe hartie. Presaram sare, piper si busuioc. Asezam cate doua felii de lamaie, 4 jumatati de rosii cherry si doua jumatati de usturoi. Impachetam usor pestele.

La fel procedam si cu cealalta bucata. Le asezam intr-o tava, le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 35 de minute.

Cand este gata, scoatem pestele din cuptor, desfacem hartia, indepartam bucatile de lamaie si stropim cu zeama prospata de lamaie.

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius in hartie pergament" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Rocsi 1

22.02.2015, 10:58

Mihaela mai am si altfel de peste, asa ca iti pot pregati

Gherca Daniela 1

22.02.2015, 15:53

Rocsi 1

23.02.2015, 10:49

Daniela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!