File de pangasius in hartie pergament

de Rocsi in Pangasius, 21 Feb 2015 | 1967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de pangasius
  • 4 felii de lamaie + 2 felii pentru servit
  • 2 catei de usturoi
  • 4 rosii cherry
  • sare
  • piper proaspat rasnitat
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 bucati hartie pergament
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius in hartie pergament:

Spalam bucatile de peste, le tamponam cu servetele de bucatarie pentru a le usca. Usturoiul il curatam, il taiem pe jumatate, rosiile le spalam si le taiem jumatati. Luam prima bucata de hartie. Punem o lingura de ulei, asezam o bucata de peste si o ungem bine cu uleiul de pe hartie. Presaram sare, piper si busuioc. Asezam cate doua felii de lamaie, 4 jumatati de rosii cherry si doua jumatati de usturoi. Impachetam usor pestele.


La fel procedam si cu cealalta bucata. Le asezam intr-o tava, le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 35 de minute.


Cand este gata, scoatem pestele din cuptor, desfacem hartia, indepartam bucatile de lamaie si stropim cu zeama prospata de lamaie.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius in hartie pergament" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

22.02.2015, 10:58

Mihaela mai am si altfel de peste, asa ca iti pot pregati

Gherca Daniela 1

22.02.2015, 15:53

Rocsi 1

23.02.2015, 10:49

Daniela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Scoici, calamar, file pangasius cu legume pe placa electrica