PANGASIUS CU CRUSTA MSM LA CUPTOR

de mihaelar63 in Pangasius, 24 Ian 2010 | 8913 vizualizari

 

file de pangasius cu crusta crocanta de mac, susan si malai ...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de pangasius
  • 1 lingura pasta ardei
  • 3 catei de usturoi
  • zeama lamaie
  • sare
  • 2 oua

     

  • 50 gr mac
  • 50 gr susan 
  • 100gr faina alba
  • 100 gr  faina malai
  • 50 gr ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PANGASIUS CU CRUSTA MSM LA CUPTOR:



  1. bucatile de file de pangasius se spala , se portioneaza , se stropesc cu zeama de lamaie , se ung cu o pasta de ardei si usturoi pisat .

  2. se bat bine cele doua oua cu furculita .

  3. se amesteca macul , susanul si faina de malai

  4. pangasiul se trece prin faina alba , ou batut si apoi prin amestecul de mac , susan si malai .

  5. se aseaza intr-o tava se stropeste cu ulei de masline si se da la cuptor 25 minute .

 

TIPS-URI

1

se serveste cu un sos de smantana si usturoi .

Daca ti-a placut reteta noastra "PANGASIUS CU CRUSTA MSM LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

mihaelar63 1

24.01.2010, 23:06

oana tine cont sa pui un file de peste mai gros , sau poate l-am uscat eu prea tare , trebuia sa fie mai suculent in interior .

Oana 1

25.01.2010, 00:11

Am retinut, Miha

Teo 1

30.01.2010, 16:49

imi place prescurtarea din titlu , dar si portia din farfurie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 20:08

Unt de arahide de casa

pe 15.08 la 09:58

Desert inghetata rapida caise -cocos

pe 15.08 la 09:50

RETETA RECOMANDATA
Pangasius cu sos olandez