Pangasius cu ciuperci si smantana la cuptor

de Bya Ralu in Pangasius, 25 Ian 2016 | 1216 vizualizari

 

Puteti folosi orice file de peste doriti, e super super bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de pangasius
  • 100 g ciuperci felii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri smantana
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu ciuperci si smantana la cuptor:

Bucatile de pangasius de taie in doua si se pun intr.o tigaie cu ulei de masline, se condimenteaza pe ambele parti si se lasa pe foc cateva minute pe fiecare parte.


Se scot pe o farfurie iar in tigaia folosita punem ciuperciile, mai adaugam ulei de masline, punem cateii de usturoi si lasam sa se caleasca bine.


Dupa ce s-au calit ciuperciile si a scazut zeama punem smantana si putina apa si lasam cateva minute pe foc.


Luam o tava de unica folosinta sau de ceramica punem sosul de ciuperci cu smantana si deasupra punem bucatiile de pangasius.


Se lasa cam 15 minute la cuptor.


Se serveste cald cu garnitura de legume sau cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu ciuperci si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

26.01.2016, 18:03

sebirizescu 1

26.01.2016, 22:09

bun bun!

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pangasius cu lamai si capere