Pangasius cu ciuperci si smantana la cuptor

de Bya Ralu in Pangasius, 25 Ian 2016 | 1030 vizualizari

 

Puteti folosi orice file de peste doriti, e super super bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de pangasius
  • 100 g ciuperci felii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri smantana
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu ciuperci si smantana la cuptor:

Bucatile de pangasius de taie in doua si se pun intr.o tigaie cu ulei de masline, se condimenteaza pe ambele parti si se lasa pe foc cateva minute pe fiecare parte.

Se scot pe o farfurie iar in tigaia folosita punem ciuperciile, mai adaugam ulei de masline, punem cateii de usturoi si lasam sa se caleasca bine.

Dupa ce s-au calit ciuperciile si a scazut zeama punem smantana si putina apa si lasam cateva minute pe foc.

Luam o tava de unica folosinta sau de ceramica punem sosul de ciuperci cu smantana si deasupra punem bucatiile de pangasius.

Se lasa cam 15 minute la cuptor.

Se serveste cald cu garnitura de legume sau cartofi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu ciuperci si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

26.01.2016, 18:03

sebirizescu 1

26.01.2016, 22:09

bun bun!

Bya Ralu 1

27.01.2016, 17:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu mere si branza
  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!