Chiftelute de peste marinate

de Rocsi in Pangasius, 21 Dec 2010 | 4506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr file de pangasius
  • 1 ceapa+2 cepe
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 1 feliuta de paine
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • ulei
  • otet
  • 5 -5 ciupercute in conservate,intregi
  • maioneza de post
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste marinate:

Fileul de pangasius il dam pe masina de tocat carne.

painea o inmuiem in putina apa si o dam tot pe masina de tocat.

 1 ceapa o curatam si o trecem prin masina de tocat.

patrunjelul si mararul verde,il spalam,indepartam cozile si il tocam marunt.

amestecam toate ingredientele de mai sus maruntite.

punem sare si piper dupa gust,si putin pesmet ca sa lege compozitia.

punem niste ulei la incins .

cand acesta s-a incins,formam bilute si le punem la prajit .

le scoatem pe o farfurie,pe care asezam niste servetele de bucatarie.

cele 2 cepe le curatam,le spalam si le taiem pestisor.

intr-o tigaita punem niste apa cu otet la fiert.

cand incepe sa fiarba punem ceapa,si ii dam cateva clocote sa se inmoaie putin.

cand e gata,o scoatem cu o paleta si o lasam la racorit.

ciupercutele le spalam bine si le taiem feliute subtiri.

intr-un bol adaugam chiftelutele reci,ceapa oparita racorita,ciupercutele.

apoi punem maioneza dupa gust.

incorporam bine toate .

le asezam pe un platou ,sau ce doriti si le ornati.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Chiftelute de peste marinate-0
Chiftelute de peste marinate-1
Chiftelute de peste marinate-2
Chiftelute de peste marinate-3
Chiftelute de peste marinate-4
Chiftelute de peste marinate-5

COMENTARII (19)

mamaieelena

mamaieelena 1

28.12.2010, 21:14

frumos aranjate si bune la multi ani pt 2011

Rocsi

Rocsi 1

28.12.2010, 22:08

miuta,mamaieelena

adry88

adry88 1

21.05.2011, 16:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!