Chiftelute de peste marinate

de Rocsi in Pangasius, 21 Dec 2010 | 7135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr file de pangasius
  • 1 ceapa+2 cepe
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 1 feliuta de paine
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • ulei
  • otet
  • 5 -5 ciupercute in conservate,intregi
  • maioneza de post
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste marinate:

Fileul de pangasius il dam pe masina de tocat carne.

painea o inmuiem in putina apa si o dam tot pe masina de tocat.

 1 ceapa o curatam si o trecem prin masina de tocat.

patrunjelul si mararul verde,il spalam,indepartam cozile si il tocam marunt.

amestecam toate ingredientele de mai sus maruntite.

punem sare si piper dupa gust,si putin pesmet ca sa lege compozitia.

punem niste ulei la incins .

cand acesta s-a incins,formam bilute si le punem la prajit .

le scoatem pe o farfurie,pe care asezam niste servetele de bucatarie.

cele 2 cepe le curatam,le spalam si le taiem pestisor.

intr-o tigaita punem niste apa cu otet la fiert.

cand incepe sa fiarba punem ceapa,si ii dam cateva clocote sa se inmoaie putin.

cand e gata,o scoatem cu o paleta si o lasam la racorit.

ciupercutele le spalam bine si le taiem feliute subtiri.

intr-un bol adaugam chiftelutele reci,ceapa oparita racorita,ciupercutele.

apoi punem maioneza dupa gust.

incorporam bine toate .

le asezam pe un platou ,sau ce doriti si le ornati.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

28.12.2010, 21:14

frumos aranjate si bune la multi ani pt 2011

Rocsi 1

28.12.2010, 22:08

miuta,mamaieelena

adry88 1

21.05.2011, 16:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pangasius