Chiftelute de peste marinate

de Rocsi in Pangasius, 21 Dec 2010 | 4698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr file de pangasius
  • 1 ceapa+2 cepe
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 1 feliuta de paine
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • ulei
  • otet
  • 5 -5 ciupercute in conservate,intregi
  • maioneza de post
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste marinate:

Fileul de pangasius il dam pe masina de tocat carne.


painea o inmuiem in putina apa si o dam tot pe masina de tocat.


1 ceapa o curatam si o trecem prin masina de tocat.


patrunjelul si mararul verde,il spalam,indepartam cozile si il tocam marunt.


amestecam toate ingredientele de mai sus maruntite.


punem sare si piper dupa gust,si putin pesmet ca sa lege compozitia.


punem niste ulei la incins .


cand acesta s-a incins,formam bilute si le punem la prajit .


le scoatem pe o farfurie,pe care asezam niste servetele de bucatarie.


cele 2 cepe le curatam,le spalam si le taiem pestisor.


intr-o tigaita punem niste apa cu otet la fiert.


cand incepe sa fiarba punem ceapa,si ii dam cateva clocote sa se inmoaie putin.


cand e gata,o scoatem cu o paleta si o lasam la racorit.


ciupercutele le spalam bine si le taiem feliute subtiri.


intr-un bol adaugam chiftelutele reci,ceapa oparita racorita,ciupercutele.


apoi punem maioneza dupa gust.


incorporam bine toate .


le asezam pe un platou ,sau ce doriti si le ornati.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

28.12.2010, 21:14

frumos aranjate si bune la multi ani pt 2011

Rocsi 1

28.12.2010, 22:08

miuta,mamaieelena

adry88 1

21.05.2011, 16:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pangasius