Chiftelute de peste marinate

de Rocsi in Pangasius, 21 Dec 2010 | 5032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr file de pangasius
  • 1 ceapa+2 cepe
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 1 feliuta de paine
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • ulei
  • otet
  • 5 -5 ciupercute in conservate,intregi
  • maioneza de post
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste marinate:

Fileul de pangasius il dam pe masina de tocat carne.


painea o inmuiem in putina apa si o dam tot pe masina de tocat.


1 ceapa o curatam si o trecem prin masina de tocat.


patrunjelul si mararul verde,il spalam,indepartam cozile si il tocam marunt.


amestecam toate ingredientele de mai sus maruntite.


punem sare si piper dupa gust,si putin pesmet ca sa lege compozitia.


punem niste ulei la incins .


cand acesta s-a incins,formam bilute si le punem la prajit .


le scoatem pe o farfurie,pe care asezam niste servetele de bucatarie.


cele 2 cepe le curatam,le spalam si le taiem pestisor.


intr-o tigaita punem niste apa cu otet la fiert.


cand incepe sa fiarba punem ceapa,si ii dam cateva clocote sa se inmoaie putin.


cand e gata,o scoatem cu o paleta si o lasam la racorit.


ciupercutele le spalam bine si le taiem feliute subtiri.


intr-un bol adaugam chiftelutele reci,ceapa oparita racorita,ciupercutele.


apoi punem maioneza dupa gust.


incorporam bine toate .


le asezam pe un platou ,sau ce doriti si le ornati.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

28.12.2010, 21:14

frumos aranjate si bune la multi ani pt 2011

Rocsi 1

28.12.2010, 22:08

miuta,mamaieelena

adry88 1

21.05.2011, 16:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura ora 12 cu visine

pe 23.06 la 18:14

Desert prajitura cu ghimbir

pe 23.06 la 17:55

Ciorba de burta

de Adi 4

pe 23.06 la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste cu cartofi nature