File de peste in sos de smantana si coniac.

de dicarmencitta1957 in Crap / Caras, 20 Feb 2010 | 8278 vizualizari

COMENTARII (12)

violette 1

20.02.2010, 15:14

Si mie imi place crapul! Cu siguranta o sa incerc reteta ca arata tare bine......

Bucataras 1

20.02.2010, 15:22

Imm, nu suna rau ...

Bunica 1

20.02.2010, 16:04

Arata foarte bine si , din modul de preparare , foarte gustos. E peste, e favoritul meu.

ela 1

20.02.2010, 18:24

ce bine suna...trebuie sa fac si eu...dar coniacul...zice Miha ca face bine ?

rivka 1

20.02.2010, 20:39

lasa coniacul...vezi bine carmen a pus berea pe masa ...sa ne servim.

carmen imi place ffff mult ce gatesti ii rasfeti pe baietii acasa,

ela 1

20.02.2010, 20:50

Rivka eu vreau sucul,nu beau nici un fel de bauturi,doar pepsi...

rivka 1

20.02.2010, 21:27

nici eu nu beau bere, doar vin

dicarmencitta1957 1

20.02.2010, 23:46

Draga mea Ela, 3 linguri de coniac la cuptor se evapora,asa ca nu este nici un bai se mai fierbe si deasupra sosul se duce si nu mai ramane nimic din el.Berea este pentru baietii mei,doar au 30 de ani,eu sunt cu ceaiul.Ceai verde.Multumesc pentru comentarii va pup pe toate si va imbratisez,sunteti niste scumpe si voi aveti feluri de mancare destul de gustoase.

ela 1

21.02.2010, 00:29

stiu ca nu se simte coniacul,glumeam.eu mai folosesc vin alb la unele mancaruri,mai ales la tocanita de ciuperci si la fasolea varde

Miha 1

21.02.2010, 00:59

Ela, si eu beau doar pepsi. Cand beau coniac.

ela 1

21.02.2010, 01:01

in urma cu cativa ani am gustat whiski cu pepsi,e buna combinatia

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Caras prajit cu mamaliguta si mujdei de usturoi