File de vita a la grill,cu garnitura de ciuperci si masline

de horia in Vita, 3 Sep 2011 | 4773 vizualizari

 

BINE V-AM REGASIT!
Va prezint un fel de mancare sanatos,usor de preparat,ieftin si la indemana oricui.

Va doresc pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 500g file de vitel (carne tanara)
  • condimente ptr. carne la gratar
  • sare
  • piper
  • 200g masline
  • 600g ciuperci de padure
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de vita a la grill,cu garnitura de ciuperci si masline:

Se taie carnea in file (mie-mi place mai grosuta,sa ramana suculenta dupa prajire),se spala,se usuca intr-un servet curat ,se condimenteaza si se pune la prajit cca. 20-25 min.


Ciupercile se curata de impuritati,se spala prin mai multe ape,se scurg si se pun la fiert cu putina sare 20min.,dupa care se scot,se scurg bine si se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei.Se condimenteaza cu delicat,se adauga cateii de usturoi taiati fin,se adauga si putina apa in care au fiert ciupercile si se amesteca continuu 10 min la 150 grade.Cand apa a secat,se aseaza pe o farfurie si se servesc impreuna cu carnea de vita,adaugand cateva masline.


VA DORESC POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de vita a la grill,cu garnitura de ciuperci si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Anamaria7 1

09.09.2011, 09:34

grozav!

MIUTA 1

04.02.2012, 15:25

Fara cuvinte delicios

Bya Ralu 1

05.02.2012, 15:22

arata tare bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Cremșnit Duo

ieri la 19:05

Salata cazaceasca cu sfecla rosie ,fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

Tort cu afine

de anca_rm 6

ieri la 14:49

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor din carne de vita