File de vita a la grill,cu garnitura de ciuperci si masline

de horia in Vita, 3 Sep 2011 | 3961 vizualizari

 

BINE V-AM REGASIT!
Va prezint un fel de mancare sanatos,usor de preparat,ieftin si la indemana oricui.

Va doresc pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 500g file de vitel (carne tanara)
  • condimente ptr. carne la gratar
  • sare
  • piper
  • 200g masline
  • 600g ciuperci de padure
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de vita a la grill,cu garnitura de ciuperci si masline:

Se taie carnea in file (mie-mi place mai grosuta,sa ramana suculenta dupa prajire),se spala,se usuca intr-un servet curat ,se condimenteaza si se pune la prajit cca. 20-25 min.


Ciupercile se curata de impuritati,se spala prin mai multe ape,se scurg si se pun la fiert cu putina sare 20min.,dupa care se scot,se scurg bine si se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei.Se condimenteaza cu delicat,se adauga cateii de usturoi taiati fin,se adauga si putina apa in care au fiert ciupercile si se amesteca continuu 10 min la 150 grade.Cand apa a secat,se aseaza pe o farfurie si se servesc impreuna cu carnea de vita,adaugand cateva masline.


VA DORESC POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de vita a la grill,cu garnitura de ciuperci si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Anamaria7 1

09.09.2011, 09:34

grozav!

MIUTA 1

04.02.2012, 15:25

Fara cuvinte delicios

Bya Ralu 1

05.02.2012, 15:22

arata tare bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carne tocata in cuib de mamaliga