Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan

de Bucataras in Salau, 20 Mai 2019 | 549 vizualizari

 

Trebuie sa ma crezi pe cuvant ca acest snack o sa dea dependenta. E super usor de facut si o sa ajungi sa-l indragesti la fel de mult ca mine.

 

INGREDIENTE

  • 1 file mare de peste (salau)
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 100 g de faina
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
  • 1 lamaie
  • 100 g parmezan ras
  • covrigei sarati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan:

Taie fileul de salau batonete de 2 degete latime si stropeste-le cu fresh-ul de lamaie.



Intr-un blender pune covrigeii si parmezanul si macina bine. Ideea de baza este sa nu-i faci pudra, lasa-i putin mai mari.



Pune amestecul pe o farfurie. Amesteca apoi faina cu boia si trece prima data bucatile de peste prin ele.



Trece-le apoi prin ou batut si prin amestecul de covrigei si parmezan.



Incinge uleiul intr-o tigaie si cand este gata de prajit, pune batonetele de peste inauntru.



Prajeste-le pe ambele parti pana capata o nuanta aurie. Scoate-le pe o farfurie cu servetele, pentru a absorbi uleiul in exces.



Serveste-le alaturi de cartofi prajiti sau chipsuri, langa un sos tartar, alioli sau chiar si un sos sweet chilli.



Poti oricand sa-mi urmezi exemplul si sa ii servesti cu o dulceata de ardei iuti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fish fingers sau crochete de peste in crusta de covrigei si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

21.05.2019, 08:24

Yummi!

-Licurici- 1

21.05.2019, 08:47

mihaelar63 1

03.06.2019, 17:45

Place !!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4197 puncte

Catalina L

3391 puncte

 Merisor

3247 puncte

Constelatialeu

2943 puncte

RODIMUR

2844 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gem de gutui
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de mazare cu spanac

de oanapl 6

ieri la 23:54

Farfalle cu măsline, în sos picant de roșii

de RODIMUR 5

ieri la 18:43

Tartă cu mere

de Meea 4

ieri la 14:42

Crochete cu peste

de Rocsi 9

pe 18.10 la 21:08

RETETA RECOMANDATA
Salau in crusta de parmezan