Flori de dovleac pane

de Criss in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 6919 vizualizari

COMENTARII (15)

DIANA B 1

18.08.2011, 16:20

Ptr sinceritate

Cris2711 1

18.08.2011, 16:24

Lau 1

18.08.2011, 17:11

alinutzika 1

18.08.2011, 18:18

foarte interesant

aziz 1

18.08.2011, 20:21

atunci dupe ce or fi murind talienii astia asa de tare?daca sant usor amarui nu m-as baga

Bunica 1

18.08.2011, 20:28

Interesant, dar nu vreau

divainbucatarie 1

18.08.2011, 20:30

eu cred ca e bine sa incerci, sa iti faci o idee!

adry88 1

18.08.2011, 20:53

RuxyRux 1

18.08.2011, 21:19

Mie mi-au placut mult cand le-am pregatit...si nu le-am gasit amarui deloc...arata delicios

Criss 1

18.08.2011, 21:50

Dragele mele, multumesc pentru comentarii.

Criss 1

18.08.2011, 21:51

Ruxy, habar n-am de ce, dar ale mele au fost usor amarui. Una peste alta, prefer dovlecelul pane.

RuxyRux 1

18.08.2011, 21:52

Da nici eu nu am idee Cris...deci pana la urma ramanem conservatoare si eu il prefer pe domnul dovlecel

mimmi 1

18.08.2011, 22:14

Interesanta reteta,nu le-am gustat pana acum si cred ca v-a trece ceva timp pana le voi incerca...dar niciodata nu-i prea tarziu !

Criss 1

19.08.2011, 09:49

Eu am mai vazut retete de flori de dovleac umplute cu carne si asa ceva as fi vrut sa fac, insa florile au fost prea putine.

ArianaBala 1

22.08.2011, 19:49

CRISS AM FACUT SI EU INSA NICI MIE NU MI-AU PREA PLACUT.....SI SA STII CA NICI CELE UMPLUTE CU CARNE NU SUNT CINE STIE CE ....AM MANCAT LA UN RESTAURANT SI ARATAU ATAT DE BINE ....INSA GUSTUL N-A FOST PE PLACUL MEU

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5202 puncte

Panacris

4841 puncte

Rocsi

4199 puncte

RODIMUR

3311 puncte

mirela0911

3310 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu susan din foietaj - de post