Flori de dovleac pane

de Criss in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 8558 vizualizari

 

Flori de dovleac pane...sau hai sa zic ca am facut-o si pe asta...
Insa "nothing to die for", mai pe romaneste nu e cine stie ce. Usor amarui, se pot manca, insa eu ma asteptam la cu totul altceva. Noroc ca n-am cules mai multe.

 

INGREDIENTE

  • -flori de dovleac
  • -bucatele de cas/cascaval/mozarella
  • -sare, piper
  • -1 ou
  • -faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de dovleac pane:

Preparare Flori de dovleac pane

Florile de dovleac se culeg dimineata cand sunt deschise. Nu va uitati ca ale mele sunt ofilite ca au facut cale lunga de la Botosani la Tirgu Mures.

Deci, se spala, se scoate pistilul,in interior se pun bucatele de mozarella (eu am pus cas proaspat), se strang capetele, se dau prin faina, ou batut cu sare si piper si se prajesc in ulei incins. Eu am facut si cateva bucati de cas pane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovleac pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mimmi 1

18.08.2011, 22:14

Interesanta reteta,nu le-am gustat pana acum si cred ca v-a trece ceva timp pana le voi incerca...dar niciodata nu-i prea tarziu !

Criss 1

19.08.2011, 09:49

Eu am mai vazut retete de flori de dovleac umplute cu carne si asa ceva as fi vrut sa fac, insa florile au fost prea putine.

ArianaBala 1

22.08.2011, 19:49

CRISS AM FACUT SI EU INSA NICI MIE NU MI-AU PREA PLACUT.....SI SA STII CA NICI CELE UMPLUTE CU CARNE NU SUNT CINE STIE CE ....AM MANCAT LA UN RESTAURANT SI ARATAU ATAT DE BINE ....INSA GUSTUL N-A FOST PE PLACUL MEU

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez bali