Flori de dovleac pane

de Criss in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2011 | 5301 vizualizari

 

Flori de dovleac pane...sau hai sa zic ca am facut-o si pe asta...
Insa "nothing to die for", mai pe romaneste nu e cine stie ce. Usor amarui, se pot manca, insa eu ma asteptam la cu totul altceva. Noroc ca n-am cules mai multe.

 

INGREDIENTE

  • -flori de dovleac
  • -bucatele de cas/cascaval/mozarella
  • -sare, piper
  • -1 ou
  • -faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de dovleac pane:

Preparare Flori de dovleac pane


Florile de dovleac se culeg dimineata cand sunt deschise. Nu va uitati ca ale mele sunt ofilite ca au facut cale lunga de la Botosani la Tirgu Mures.


Deci, se spala, se scoate pistilul,in interior se pun bucatele de mozarella (eu am pus cas proaspat), se strang capetele, se dau prin faina, ou batut cu sare si piper si se prajesc in ulei incins. Eu am facut si cateva bucati de cas pane.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovleac pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mimmi 1

18.08.2011, 22:14

Interesanta reteta,nu le-am gustat pana acum si cred ca v-a trece ceva timp pana le voi incerca...dar niciodata nu-i prea tarziu !

Criss 1

19.08.2011, 09:49

Eu am mai vazut retete de flori de dovleac umplute cu carne si asa ceva as fi vrut sa fac, insa florile au fost prea putine.

ArianaBala 1

22.08.2011, 19:49

CRISS AM FACUT SI EU INSA NICI MIE NU MI-AU PREA PLACUT.....SI SA STII CA NICI CELE UMPLUTE CU CARNE NU SUNT CINE STIE CE ....AM MANCAT LA UN RESTAURANT SI ARATAU ATAT DE BINE ....INSA GUSTUL N-A FOST PE PLACUL MEU

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftele la cuptor