Cartofi noi copti si sparanghel cu usturoi

de Oana in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2011 | 5846 vizualizari

 

O garnitura excelenta, usoara, dietetica!

 

INGREDIENTE

  • cartofi noi mici
  • o mana de fire de sparanghel verde
  • 60 g unt
  • 2 linguri cu marar verde tocat fin
  • 2 lingurite cu usturoi zdrobit
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi copti si sparanghel cu usturoi:

Cartofii se spala bine, cu coaja, cam 3-4 de persoana. Se sterg cu un servet de hartie si se infasoara individual in folie de aluminiu. Se aseaza intr-o tava si se pun la cuptor.


Intre timp, se taie capatul lemnos al sparanghelului, se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu sare 1 minut. Se scot apoi intr-un bol cu apa rece si gheata. Se tin acolo 5 minute, apoi se scurge apa. Intr-o tigaie se incing 10 g de unt si o lingurita de usturoi, apoi se pune sparanghelul si se inabuseste 1 minut, miscand tigaia sa se rasuceasca pe toate partile.


Restul de unt se freaza cu sare, usturoi si marar.


Cartofii copti se desfac din folie, se cresteaza pe jumatate si se pune in mijloc putin unt aromat. Se servesc cu sparanghel si o fripturica la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi copti si sparanghel cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ionela2682 1

30.06.2011, 21:45

Lau 1

02.07.2011, 09:32

bun

adry88 1

02.07.2011, 15:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supă de roșii cu ciuperci uscate
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza sarata si marar

de RODIMUR 7

ieri la 23:57

Unt cu leurda

de Lau 9

ieri la 21:30

Pui cu leurda

de Lau 9

ieri la 20:52

Avat marinat

ieri la 19:36

Desert biscuiti din faina de alac, parfumati cu lavanda

pe 17.09 la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu pui