Saleuri cu jumari

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2012 | 3291 vizualizari

 

Tot din colectia, curatenia de primavara/vara din frigider si congelator!:D

 

INGREDIENTE

  • faina 500 g.,
  • margarina topita 3 linguri,
  • apa 350 ml.,
  • sare 1 lingura,
  • zahar 2 linguri,
  • drojdie uscata 2 lingurite.
  • jumari cca. 400 g.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • ou 1 bucata,
  • seminte de in.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu jumari:

In cuva de la masina de paine se pun pe rand apa, sarea, zaharul, margarina, faina si drojdia. Se programeaza pentru aluat cca. 90 de minute. Intre timp jumările se dau prin maşina de tocat carne, apoi se amestecă cu sare şi piper.


Cand s-a terminat programul, se scoate aluatul, se intinde, se unge cu pasta de jumari, după care se împătureşte, şi se răsuceşte de 3-4 ori. După aceea, se întinde din nou o foaie cu grosimea de cca. 1 cm., din care se taie bastonase, care se ung cu ou batut si se presara seminte de in.


Se aşează în tăvi, tapetate cu foaie de pergament, şi se coc la foc potrivit, cca. 30 de minute. Sunt dementiale, alaturi de un pahar de bere sau o cana de vin;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mamaieelena 1

28.05.2012, 23:30

bune

mihaelar63 1

31.05.2012, 17:23

saleuri originale nu facatura

Panacris 1

31.05.2012, 19:28

Multumesc Mihaela, si aspectul lor e original

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dobletino se da bun pe langa peste!