FLORI DE DOVLECEL UMPLUTE

de Roda in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2009 | 7669 vizualizari

COMENTARII (11)

ANCA 1

15.05.2009, 22:59

habar nu aveam ca se mananca, suna interesant

Bunica 1

15.05.2009, 23:11

Cred ca sunt delicioase. Trebuie sa ai foarte multa rabdare sa umpli florile.

Roda 1

15.05.2009, 23:45

Sigur,dar noi, gospodinele, dam dovada de multa rabdare la bucatarie si pasiune, totodata, pentru ceea ce facem.Iar cand rezultatul este pe masura, nu ne pare rau.Oricum, florile de dovlecel umplute sunt foarte gustoase.Pot fi trecute prin faina, ou si pesmet si fripte in ulei incins,apoi puse pe hartie absorbanta pentru a lasa surplusul de gtrasime. Sunt, intr-adevar, delicioase!

yammy 1

20.05.2009, 15:36

io nu am mancat flori niciodata...trebuie sa incerc

Bucataras Dragos 1

24.05.2009, 15:32

Wow ceva nou!

Bucataras 1

18.10.2009, 08:54

Adriana, nu-i greseala. stigmatul este partea superioara a pistilului, de care se prinde polenul

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 12:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri calde-reci