Floricele umplute cu pasta de avocado si conopida

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2016 | 779 vizualizari

 

Aveam avocado prin frigider si cautand retete am gasit reteta lui Valclaudia de Pasta de conopida si avocado. M-am pus pe treaba si a iesit ce urmeaza. :) Si da, pun chia aproape in orice :p O sa imi pun si in cap in curand :D. O sa mai vina o reteta-doua  cu avocado. :)

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado
  • cca 500 g conopida
  • ulei
  • 1 lingura mustar frantuzesc
  • 1lamaie
  • 2 linguri seminte de chia
  • 5 catei usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • coji de tarte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele umplute cu pasta de avocado si conopida:


Spalam conopida, o rupem buchetele si o punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie. Cand este gata o scoatem si o punem intr-o strecuratoare sa se scurga.Taiem avocado in doua, scoatem samburele, il curatam de coaja si il dam la robot cu zeama de la o jumatate de lamaie. Blenduim conopida, adaugam pasta de avocado si lamaie, lingura de mustar frantuzesc, usturoiul zdrobit, ulei, sare si piper. Amestecam bine apoi adaugam si chia. Mai amestecam un pic si gata pasta.Umplem cojile de tarta si decoram cu cealalta jumatate de lamaie. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele umplute cu pasta de avocado si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rahela Velicu 1

15.11.2016, 15:35

miki_a 1

15.11.2016, 16:25

Foarte buna, usoara si sanatoasa aceasta combinatie!

Bunica 1

15.11.2016, 16:49

Conopida o las altorarestul foaaaaarte bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată asortată, cu varză roșie

de RODIMUR 5

ieri la 23:23

Vegan Club Sandwich

de RODIMUR 5

ieri la 21:52

Prajitura Albina

de anca_rm 6

ieri la 20:45

Carnati de porc la gratar, cu piure de cartofi si muraturi

de vasimur 3

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Pasta de conopida