Floricele umplute cu pasta de avocado si conopida

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2016 | 394 vizualizari

 

Aveam avocado prin frigider si cautand retete am gasit reteta lui Valclaudia de Pasta de conopida si avocado. M-am pus pe treaba si a iesit ce urmeaza. :) Si da, pun chia aproape in orice :p O sa imi pun si in cap in curand :D. O sa mai vina o reteta-doua  cu avocado. :)

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado
  • cca 500 g conopida
  • ulei
  • 1 lingura mustar frantuzesc
  • 1lamaie
  • 2 linguri seminte de chia
  • 5 catei usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • coji de tarte
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele umplute cu pasta de avocado si conopida:


Spalam conopida, o rupem buchetele si o punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie. Cand este gata o scoatem si o punem intr-o strecuratoare sa se scurga.Taiem avocado in doua, scoatem samburele, il curatam de coaja si il dam la robot cu zeama de la o jumatate de lamaie. Blenduim conopida, adaugam pasta de avocado si lamaie, lingura de mustar frantuzesc, usturoiul zdrobit, ulei, sare si piper. Amestecam bine apoi adaugam si chia. Mai amestecam un pic si gata pasta.Umplem cojile de tarta si decoram cu cealalta jumatate de lamaie. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele umplute cu pasta de avocado si conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

noiinbucatarie 1

15.11.2016, 15:35

miki_a 1

15.11.2016, 16:25

Foarte buna, usoara si sanatoasa aceasta combinatie!

Bunica 1

15.11.2016, 16:49

Conopida o las altorarestul foaaaaarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida si pui