Foccacia cu cascaval si branza

de Dana Cristea - pusikmea in Pizza, 27 Mar 2011 | 6899 vizualizari

COMENTARII (23)

elena1988 1

27.03.2011, 18:03

arata bine, imi place eu am mancat foccacia la un restaurant dar era adevarata foccacia adica era goala pe dinauntru cu bucuioc si se vedeau urmele de deget pe ea adica gaurile alea cred ca era facuta in cuptor dala de pizza habar nu am, oricum era super tot ma tin sa fac si eu foccacia acasa dar nu stiu cum imi va iesi

Mitinita 1

27.03.2011, 18:09

ce bine arata am folosit robotul prima oara ptr paine,ca nici eu nu le am cu aluaturile cu drojdie Ti-a mai ramas si ptr mine o felie

Dana Cristea - pusikmea 1

27.03.2011, 18:10

da, adevarata foccacia din ce am citit si eu este simpla cu cimbru si ulei de masline, este o paine italiana, care nu trebuie sa depaseasca 2 cm inaltime, insa adaptam si noi dupa gusturile noastre

adasev12 1

27.03.2011, 18:11

e f buna Dana...si cea de aici, italieneasca e superrr...se papa goala.... ....dar cum ziceai, adaptam dupa gusturi....si eu am facut cu pancetta ....si mai e aiic o bunatate de foccacia cu .....hribi ( era sa le zic porcini...ca nu-mi venea termenul in minte in rom....D).....dar cu siguranta sia sa cu branzica e f buna

diaconta 1

27.03.2011, 18:12

foarte bine arata

Dana Cristea - pusikmea 1

27.03.2011, 18:12

miti sa-l stapanesti sanatoasa, eu paine inca n-am facut..poate intr-o zi cand o sa raman fara paine in casa sa fac insa astept sa vina pastele sa fac cozonac..n-am facut niciodata tot din cauza ca nu le aveam cu framantatul, dar acu sper sa-mi si iasa

Dana Cristea - pusikmea 1

27.03.2011, 18:13

ada multumesc, nu stiu cum e cea italiana, dar cu siguranta e mult mai buna ca a noastra

Dana Cristea - pusikmea 1

27.03.2011, 18:13

dia multumesc

deyutzky 1

27.03.2011, 18:24

Dana Cristea - pusikmea 1

27.03.2011, 18:24

RuxyRux 1

27.03.2011, 19:36

Arata grozav...mie imi place focaccia cu rozmarin, busuioc si usturoi...e cea mai cea iar pizza e pizza desigur

Rocsi 1

27.03.2011, 19:51

Lau 1

27.03.2011, 19:57

bunaaa

Dana Cristea - pusikmea 1

27.03.2011, 19:57

ruxy ms, am vrut sa pun si usturoi da nu am voie ....rozmarin n-am ca as fi pus rocsi

mirela0911 1

27.03.2011, 20:03

Tare buna e

Dana Cristea - pusikmea 1

27.03.2011, 21:10

mirela

nadina73 1

27.03.2011, 23:04

LUK 1

27.03.2011, 23:37

super

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2011, 08:48

multumesc

MotanLaOale 1

28.03.2011, 08:56

buna buna

divainbucatarie 1

28.03.2011, 09:10

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2011, 18:43

motan, cristina multumesc

adry88 1

26.05.2011, 11:43

buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lipie cu galbiori