Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
eram tare curioasa care este diferenta dintre pizza si foccacia, pentru ca in viziunea mea, erau una si aceasi :D... acum cand am facut si foccacia pot spune ca sunt tot pe acolo, e foarte buna, insa tot pizza prefer :D :)):))
pt toping:
Punem drojdia impreuna cu o lingurita de zahar si cu putina apa calduta si o lingura de faina intr-un bol si lasam asa 30 de minute pana creste maiaua.
Cand maiaiua a crescut, adaugam faina, uleiul si apa calduta si framantam pana aluatul devine unul elastic, fara sa se lipeasca de maini.
Lasam aluatul la crescut o ora.
Dupa ce a crescut il impartim in 2, intindem fiecare parte cu mana direct in tava unsa cu ulei si mai lasam sa creasca cat pregatim toping-ul.
Inaite de a pune toping-ul, facem niste adancituri in aluat, apoi amestecam ueiul cu ketchup, cimbru si busuioc ( astea le punem in functie de gustul fiecaruia) si turnam peste aluat, il intindem cu o lingura peste tot, apoi punem cascavalul si branza rasa si dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos la foc mediu.
Se serveste calda.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult