Pizza pe felii de paine

de Bayram in Pizza, 12 Iun 2011 | 8930 vizualizari

 

Pizza pe felii de paine se face usor, nu ai nevoie de multe ingrediente si majoritatea lor le aveti deja in casa.

 

INGREDIENTE

  • paine feliata 10 felii
  • lapte
  • oua 2-3
  • rosii 1
  • ardei gras 1
  • piept de curcan afumat
  • pulpa de vita afumata
  • suc de rosii
  • masline
  • cascaval
  • sare 
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe felii de paine:

Se unge tava cu unt, feliile de paine se trec prin lapte si apoi se aseaza in tava.


Sucul de rosii se amesteca cu putina sare, piper si cimbru apoi se toarna peste paine.


Se taie pieptul de curcan si pulpa de vita cubulete (cantitatea o alegeti voi), apoi se amesteca cu oul batut si cu putina sare si se toarna peste paine. Rosia, ardeiul si maslinele se taie felii si se aseaza pe deasupra apoi adaugati cascaval ras din belsug! Se pune in cuptorul incins (180grade), se lasa cca 30 min!


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

La sucul de rosii puteti adauga si putin usturoi pisat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe felii de paine" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bayram 1

18.06.2011, 18:19

multam cris! Bine vam gasit!

Sotto 1

06.04.2014, 20:43

Imediat o scot din cuptor , dar pana aaaatunci salivez

Sotto 1

06.04.2014, 22:08

A iesit excelenta toata familia este multumita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Impletituri sarate