Pizza cu ton

de dakris in Pizza, 16 Mai 2012 | 2366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ ardei gras rosu
  • 100 g boabe de porumb congelat
  • masline
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 cutii ton bucati in suc propriu
  • ketchup
  • 160 g cascaval/mozzarella
  • busuioc
  • oregano
  • Pt blat:
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • 1 plic drojdie uscata (7g)
  • 200 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • ½ lingurita sare
  • cca 500 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Zaharul si drojdia le dizolvam in laptele caldut si le adaugam peste faina alaturi de restul ingredientelor. Amestecam bine,framantam aluatul astfel rezultat si il lasam la dospit cca 30 min, de preferat la loc caldut.


Intr-o tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt asezam aluatul intins cu sucitorul in forma dreptunghiulara Radem deasupra un strat subtire de cascaval, turnam ketchup si asezam tonul maruntit, porumbul, ceapa taiata rondele, ardeiul si maslinele taiate felii. Presaram busuioc si oregano si, apoi, radem iarasi cascaval.


Se coace la cuptor cca 20-25 min la foc mediu.


Se serveste cu ketchup.


Va recomand si pizza de casa. E la fel de delicioasa! :D


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

dakris 1

17.05.2012, 08:23

Nu, Mirela, nu mai este. S-a terminat de indata ce am facut-o!

mihaelar63 1

17.05.2012, 11:53

Place !!!

dakris 1

21.05.2012, 14:27

ma bucur, Mihaelar63!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton (varianta mea)