Pizza cu ton

de dakris in Pizza, 16 Mai 2012 | 2151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ ardei gras rosu
  • 100 g boabe de porumb congelat
  • masline
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 cutii ton bucati in suc propriu
  • ketchup
  • 160 g cascaval/mozzarella
  • busuioc
  • oregano
  • Pt blat:
  • 1 ou
  • 5 linguri ulei
  • 1 plic drojdie uscata (7g)
  • 200 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • ½ lingurita sare
  • cca 500 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Zaharul si drojdia le dizolvam in laptele caldut si le adaugam peste faina alaturi de restul ingredientelor. Amestecam bine,framantam aluatul astfel rezultat si il lasam la dospit cca 30 min, de preferat la loc caldut.

Intr-o tava mare de aragaz tapetata cu hartie de copt asezam aluatul intins cu sucitorul in forma dreptunghiulara Radem deasupra un strat subtire de cascaval, turnam ketchup si asezam tonul maruntit, porumbul, ceapa taiata rondele, ardeiul si maslinele taiate felii. Presaram busuioc si oregano si, apoi, radem iarasi cascaval.

Se coace la cuptor cca 20-25 min la foc mediu.

Se serveste cu ketchup.

Va recomand si pizza de casa. E la fel de delicioasa! :D

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

dakris 1

17.05.2012, 08:23

Nu, Mirela, nu mai este. S-a terminat de indata ce am facut-o!

mihaelar63 1

17.05.2012, 11:53

Place !!!

dakris 1

21.05.2012, 14:27

ma bucur, Mihaelar63!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

10850 puncte

Rux

Rux 9

10120 puncte

mirela0911

5400 puncte

Constelatialeu

4600 puncte

diaconta

4210 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!