Pizza

de dakris in Pizza, 16 Feb 2012 | 1668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2ardei capia rosu
  • 1 rosie medie
  • 5 felii muschi file
  • 5 felii pastrama porc
  • 2 felii sunca praga
  • o paleta de masline feliate
  • 80 g cascaval
  • busuioc
  • oregano
  • Pt blat:
  • 1 ou
  • 50 ml ulei (ori 50 g unt sau margarina)
  • 1 plic drojdie uscata (7g)
  • 150-200 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • ½ lingurita sare
  • 400-500 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Zaharul si drojdia le dizolvam in laptele caldut si le adaugam peste faina alaturi de restul ingredientelor. Amestecam bine, framantam aluatul astfel rezultat si il lasam la dospit cca 30 min.


Cand aluatul este crescut il intindem cu facaletul si il asezam in tava in care am asezat, in prealabil, hartie pentru copt. Radem cascaval deasupra (un strat subtire), turnam ketchup si asezam mezelurile si maslinele, rosia si ardeiul se taie felii subtiri. Presaram busuioc si oregano si, deasupra, radem iarasi cascaval.


Se coace la cuptor cca 20-25 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

iri_iri 1

17.02.2012, 23:32

cine ar refuza o felie de pizza?...eu una nuuuuuuuuuuuuu

VERONICA2607 1

18.02.2012, 17:50

si zici ca ne inviti si pe noi la pizza??

jolygina 1

19.02.2012, 10:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pizza pe blat de foietaj