Pizza

de dakris in Pizza, 16 Feb 2012 | 1983 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2ardei capia rosu
  • 1 rosie medie
  • 5 felii muschi file
  • 5 felii pastrama porc
  • 2 felii sunca praga
  • o paleta de masline feliate
  • 80 g cascaval
  • busuioc
  • oregano
  • Pt blat:
  • 1 ou
  • 50 ml ulei (ori 50 g unt sau margarina)
  • 1 plic drojdie uscata (7g)
  • 150-200 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • ½ lingurita sare
  • 400-500 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Zaharul si drojdia le dizolvam in laptele caldut si le adaugam peste faina alaturi de restul ingredientelor. Amestecam bine, framantam aluatul astfel rezultat si il lasam la dospit cca 30 min.


Cand aluatul este crescut il intindem cu facaletul si il asezam in tava in care am asezat, in prealabil, hartie pentru copt. Radem cascaval deasupra (un strat subtire), turnam ketchup si asezam mezelurile si maslinele, rosia si ardeiul se taie felii subtiri. Presaram busuioc si oregano si, deasupra, radem iarasi cascaval.


Se coace la cuptor cca 20-25 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

iri_iri 1

17.02.2012, 23:32

cine ar refuza o felie de pizza?...eu una nuuuuuuuuuuuuu

VERONICA2607 1

18.02.2012, 17:50

si zici ca ne inviti si pe noi la pizza??

jolygina 1

19.02.2012, 10:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv placinta cu branza de vaci
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Coconut Dream

de RODIMUR 5

ieri la 19:11

Rosii,ardei si dovlecei umpluti

de dantes 5

ieri la 13:40

Rulouri cu nuca

de Rocsi 9

ieri la 11:07

Gem de gutui

pe 22.10 la 22:17

Gem de struguri

pe 22.10 la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Pizza Quatro Stagioni de casa