Pizza din felii de paine

de gaby_gabytza in Pizza, 1 Feb 2013 | 2609 vizualizari

 

Mi-a mai ramas paine facuta in casa si am folosito la pizza

 

INGREDIENTE

  • Felii de paine
  • cca 150 g unt
  • cateva ciuperci
  • sunca de porc
  • ardei rosu
  • cascaval
  • masline
  • crema de branza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza din felii de paine:

Ungem o tava cu unt si asezam feliile de paine. Topim restul de unt si turnam peste feliile de paine. Dam tava la cuptor cca 10 minute. Dam cascavalul prin razatoare. Taiem felii ciupercile (eu le-am tocat marunt), sunca si maslinele pe jumatate. Scoatem tava din cuptor si adaugam Ketchup, sunca, ciupercile, maslinele, crema de branza, ardeiul taiat felii. Deasupra adaugam cascavalul ras. Dam la cuptor cca 20 minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza din felii de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

gaby_gabytza 1

02.02.2013, 10:26

ms lau

gaby_gabytza 1

02.02.2013, 10:26

ms motan

gaby_gabytza 1

02.02.2013, 10:26

ms rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza la tigaie