Pizza in vasul Zepter

de camelia75 in Pizza, 29 Iun 2013 | 5618 vizualizari

 

Daca nu ma credeti pe cuvant ca a iesit o pizza super delicioasa,va provoc sa o incercati!Este nemaipomenit vasul Zepter!!!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente aluat
  • 300 gr faina
  • 200 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 plic drojdie uscata 7 g
  • un praf de sare
  • Ingrediente topping
  • Ketchup
  • cascaval
  • sunca (piept de pui,salam,carnati,etc dupa preferinte)
  • porumb la conserva
  • masline
  • ciuperci
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza in vasul Zepter:

1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios.
Acoperti castronul cu prosop curat si lasati la crescut 1 ora.

2.Impartiti aluatul in 4 parti egale si intindenti-l cu ajutorul sucitorului.Puneti aluatul in vasul Zepter rece si uns cu putin ulei,apoi puneti topingul.

3.Puneti vasul la foc mic,acoperit cu capacul.Dupa 20 de minute ridicati capacul si stergeti condensul format.Acoperiti din nou vasul si mai lasati la foc mic 5 minute.

4.Serviti cu pofta!

TIPS-URI

1

Pentru toping puteti folosi ce aveti prin frigider.:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza in vasul Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Sidy 1

22.08.2013, 15:34

Nepotelul vrea repede o pizza...asa ca am sa o incerc azi !
GATA....am facut-o ! A iesit nesperat de buna si in timp foarte scurt !
Camy draga tu nu ai mai scris cum procedezi cu celelalte pizze, asa ca am sa spun eu....Urmatoarele trebuiesc tinute doar 10+5 minute pentru ca vasul este deja fierbinte si aluatul se coace mai repede.
Multumesc mult pentru ideea minunata !

simona72 1

07.09.2013, 13:15

Super faina ideea!!

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 00:13

buna pizza =D

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam si sunca