Pizza in vasul Zepter

de camelia75 in Pizza, 29 Iun 2013 | 3821 vizualizari

 

Daca nu ma credeti pe cuvant ca a iesit o pizza super delicioasa,va provoc sa o incercati!Este nemaipomenit vasul Zepter!!!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente aluat
  • 300 gr faina
  • 200 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 plic drojdie uscata 7 g
  • un praf de sare
  • Ingrediente topping
  • Ketchup
  • cascaval
  • sunca (piept de pui,salam,carnati,etc dupa preferinte)
  • porumb la conserva
  • masline
  • ciuperci
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza in vasul Zepter:

1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios.

Acoperti castronul cu prosop curat si lasati la crescut 1 ora.


2.Impartiti aluatul in 4 parti egale si intindenti-l cu ajutorul sucitorului.Puneti aluatul in vasul Zepter rece si uns cu putin ulei,apoi puneti topingul.


3.Puneti vasul la foc mic,acoperit cu capacul.Dupa 20 de minute ridicati capacul si stergeti condensul format.Acoperiti din nou vasul si mai lasati la foc mic 5 minute.


4.Serviti cu pofta!

 

TIPS-URI

1

Pentru toping puteti folosi ce aveti prin frigider.:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza in vasul Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Sidy 1

22.08.2013, 15:34

Nepotelul vrea repede o pizza...asa ca am sa o incerc azi !
GATA....am facut-o ! A iesit nesperat de buna si in timp foarte scurt !
Camy draga tu nu ai mai scris cum procedezi cu celelalte pizze, asa ca am sa spun eu....Urmatoarele trebuiesc tinute doar 10+5 minute pentru ca vasul este deja fierbinte si aluatul se coace mai repede.
Multumesc mult pentru ideea minunata !

simona72 1

07.09.2013, 13:15

Super faina ideea!!

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 00:13

buna pizza =D

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza Margherita cu aluat de clatite