Kind of Crostini

de epurasha2bb in Pizza, 24 Ian 2013 | 2066 vizualizari

 

pentru o seara cu amicii , rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat pt.pizza Bella
  • 1 punguta de 30-50 g parmezan Italia
  • 20-30 g unt sarat
  • sare
  • boia de ardei de care va place, dulce , picanta sau afumata
  • usturoi praf cateva lingurite
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri mix de condimente pt.bruschete sau putin cimbru uscat/oregano/busuioc
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kind of Crostini:

Luam aluatul de pizza decongelat la temperatura camerei si il ungem bine cu ulei de masline si unt.


Apoi presaram pe o parte a aluatului sare, boia si mixul pt.bruschete.


Pe cealalta parte presaram parmezanul si usturoiul.


Taiem cu o forma ondulata pe margini bentite lungi de aluat si le rascucim apoi.


Le asezxam pe hartie de copt intr-o tava si le bagam la cuptorul incins la 200 g C cateva minute pana se rumenesc putin.Se scot si se servesc cu amicii la o bere sau cu sos de rosii picant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kind of Crostini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Andreea Caroline 1

25.01.2013, 01:03

Lau 1

25.01.2013, 11:04

epurasha2bb 1

26.01.2013, 10:22

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu telemea si mac