Kind of Crostini

de epurasha2bb in Pizza, 24 Ian 2013 | 1777 vizualizari

 

pentru o seara cu amicii , rapid si bun

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat pt.pizza Bella
  • 1 punguta de 30-50 g parmezan Italia
  • 20-30 g unt sarat
  • sare
  • boia de ardei de care va place, dulce , picanta sau afumata
  • usturoi praf cateva lingurite
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri mix de condimente pt.bruschete sau putin cimbru uscat/oregano/busuioc
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kind of Crostini:

Luam aluatul de pizza decongelat la temperatura camerei si il ungem bine cu ulei de masline si unt.


Apoi presaram pe o parte a aluatului sare, boia si mixul pt.bruschete.


Pe cealalta parte presaram parmezanul si usturoiul.


Taiem cu o forma ondulata pe margini bentite lungi de aluat si le rascucim apoi.


Le asezxam pe hartie de copt intr-o tava si le bagam la cuptorul incins la 200 g C cateva minute pana se rumenesc putin.Se scot si se servesc cu amicii la o bere sau cu sos de rosii picant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Kind of Crostini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Andreea Caroline 1

25.01.2013, 01:03

Lau 1

25.01.2013, 11:04

epurasha2bb 1

26.01.2013, 10:22

multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saleuri cu chimen