Foie gras

de Sylvia in Reteta de vedeta, 22 Dec 2014 | 21843 vizualizari

COMENTARII (26)

Sylvia 1

22.12.2014, 20:38

Ca sa va ajute in ceea ce priveste metoda prin care se scot venele de la foie gras crud va pun un filmulet : https://www.youtube.com/watch?v=WzXnzX-SXYE

jolygina 1

22.12.2014, 20:41

Ina 1

22.12.2014, 20:42

uite o reteta demna de luat in seama si de pus la cutiuta

simona72 1

22.12.2014, 20:45

Tocmai ma intreba sotul ce este foie gras...

Constelatialeu 1

22.12.2014, 20:47

Mitinita 1

22.12.2014, 20:56

MotanLaOale 1

22.12.2014, 21:08

MOKUSKA 1

22.12.2014, 21:11

Ina 1

22.12.2014, 21:11

Simona, si eu am inteles abia acum, ca foie gras-ul nu e ficat de gasca simplu, crud, ci e un semipreparat

Merisor 1

22.12.2014, 21:12

Eu abia astept retetele tale, ca mereu ne surprinzi cu ceva foarte bun si de efect!

Sylvia 1

22.12.2014, 21:16

Ina este un preparat chiar complicat ) crud nu se consuma niciodata pe aceasta baza de terina se fac diverse combinatii, crud se face la tigaie rapid ca sa nu il topesti prea tare

Sylvia 1

22.12.2014, 21:19

Simona denumirea de foie gras ( ficat gras) este datorita faptului ca rata este indopata bine ca sa fie un procent mare de grasime in ficat , sa aiba o anumita textura, este considerata o delicatesa mondiala, destul de controversata din cauza ingrasarii artificiale si brutale a gastelor eu nu mai stau in analize cand vb de foie gars ci il iau ca atare, la Castel unde lucrez este antreu rece la orice eveniment am lucrat cu el in toate formele in zeci de retete, e adoptat obligatoriu la mine ......fara comentarii din cauza de meserie

Sylvia 1

22.12.2014, 21:20

Mary esti o draguta imi pare rau ca nu gasesc destul timp sa va pun cate retete as vrea am sute de retete salvate dar toate la randul lor, vreau sa vin cu ce cred ca este mai nou sau mai necunoscut voua ca sa va arat ce va poate tenta sa incercati

Geanina87 1

22.12.2014, 21:50

Rocsi 1

22.12.2014, 22:18

Gherca Daniela 1

22.12.2014, 23:09

Bunica 1

23.12.2014, 00:04

Eu nu prea manânc ficat,dar ăsta-mi place La favorite cu el !

dantes 1

23.12.2014, 06:58

Super!

_Alina_ 1

23.12.2014, 08:40

La favorite!

Pushaa 1

23.12.2014, 11:07

Micutza Luana 1

23.12.2014, 16:37

Krystyan Trendy 1

23.12.2014, 17:59

super ... arata senzational

Sylvia 1

23.12.2014, 18:55

ma bucur ca va place o sa postez si o reteta de terina de ficat de pui cu grasime de rata , nu este deloc aceasi treaba dar este o varianta

mirela0911 1

28.12.2014, 09:32

Panacris 1

31.12.2014, 17:53

Daaaaaa Anul acesta am primit gata preparat tocmai de la Paris În seara asta vom degusta Dar sigur că nu va fi la fel de gustos ca cel creat în bucătăria proprie Mulțumim pentru rețetă, iar pentru Chef Sylvia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budincă de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor

ieri la 11:57

Briose delicioase cu nutella, reteta simpla si usoara

de laura_n 7

ieri la 11:04

Sos de avocado, cu iaurt si castravete, reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 10:44

Tort cu crema de capsuni - un desert savuros si aromat

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Frittata cu cartofi dulci, mozzarella gourmet si bergader by Delaco