Foietaj cu branza si iaurt

de maria_claudia in Dulciuri, 3 Oct 2010 | 13130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr aluat foietaj,
  • 4 oua,
  • 250gr zahar,
  • 400gr branza de vaci ,
  • 250 gr iaurt gras,
  • coaja de lamaie,
  • zahar vanilat,
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza si iaurt:

Intr-o tava unsa cu ulei punem un strat de aluat, apoi umplutura:amestecam branza de vaci cu ouale si zaharul,mirodeniile si la urma adaugam iaurtul amestecand usor, apoi urmatoarea foaie de placinta. Introducem tava la cuptor ptr 45min, cand s-a racit o taiem patratele si punem zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papanasi din iaurt si gris, in crusta de piscoturi