Foietaj din aluat cu gem de caise

de - TABITA - in Dulciuri, 10 Mar 2013 | 4406 vizualizari

 

Un desert rapid si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj
  • 50 g gem de caise (cateva linguri)
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj din aluat cu gem de caise:

Se scoate aluatul din frigider si se lasa la temperatura camerei minim 30 de minute.


Se incinge cuptorul la 190°.


Se taie in patrate, se pune cate o lingurita de gem in fiecare patrat si se unesc colturile la mijloc.


Punem foietajul in tava tapetata cu hartie de copt si o introducem in cuptor pentru 15 minute, pana capata o culoare aurie.


Scoatem tava din cuptor si pudram cu zaharul pudra cat e inca fierbinte.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Se poate inlocui gemul de caise cu orice gem aveti prin casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj din aluat cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

- TABITA - 1

11.03.2013, 13:45

Diana

Rocsi 1

11.03.2013, 14:32

Servesc si eu!

- TABITA - 1

11.03.2013, 15:15

Te rog, Rocsi. Poti sa le iei pe toate.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ochelari cu nuca si gem de prune