Foietaj impletit cu carne si ierburi italiene

de Ancutsa in , 10 Iul 2018 | 2667 vizualizari

 

Îmi plac mult împletiturile, de aceea încerc de fiecare dată alt model. De data aceasta, am umplut un aluat de foietaj cu carne de porc şi noile ierburi italiene de la Delikat şi care mi-au plăcut mult, apoi am făcut o împletitură pentru un aspect special.
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 400 g carne tocată de porc
  • 1 morcov ras
  • Sare-după gust
  • 1 linguriţă boia dulce Delikat
  • 1 linguriţă ierburi italiene Delikat
  • 1 ou pentru carne
  • 1 ou pentru uns
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj impletit cu carne si ierburi italiene:

 

Se lasă aluatul la dezgheţat, la temperatura camerei.

 Pentru umplutura: carnea tocată de porc se rumeneşte într-o tigaie cu puţin ulei încins, se adaugă morcovul ras şi sare, după gust. Când este bine făcută, se dă de pe foc, se lasă un pic la răcit. Apoi se adaugă oul bătut bine împreună cu ierburile italiene şi boiaua dulce şi se amestecă.

 Foaia din aluat foietaj se crestează pe mijloc, se împleteşte după plac, apoi se întoarce foaia pe dos pentru a adăuga şi întinde cu grijă umplutura. Se împătureşte, suprapunând doar un pic marginile foii, acolo unde se îmbină. Astfel, când o întoarcem, împletitura se va vedea pe faţă. Se unge cu ou şi se aşază într-o tavă cu foaie de copt. Se dă la cuptorul preîncălzit, la foc mic, pentru aprox 30 de minute sau până se rumeneşte.

 Timp de pregătire: aprox 30min

Timp de coacere: 30min

Porţii: 8

 

Poftă Bună!

 

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2018/07/foietaj-impletit-cu-carne-si-ierburi.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj impletit cu carne si ierburi italiene" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de chec de carne tocata cu aroma de toamna