French toast cu crema de branza si nectarine

de katty in Sandvisuri, 30 Oct 2014 | 1008 vizualizari

 

Este ideal pentru un mic dejun de weekend .

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine toast
  • 100 gr crema de branza
  • 3 oua
  • zahar pudra pentru decor
  • un praf de sare
  • 2 nectarine sau alte fructe la alegere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA French toast cu crema de branza si nectarine:

Batem ouale bine cu un praf de sare .


Tapetam o tava cu hartie de copt .


Inmuiem pe rand 4 felii de paine in ou pe o singura parte si le asezam pe hartia de copt cu partea unsa in jos .Le ungem cu crema de branza .


Trecem si restul feliilor prin ou si le asezam cu partea unsa l in sus .


Turnam restul de ou in tava peste felii .Dam tava la cuptorul preincalzit pana feliile se rumenesc .


Scoatem tava si taiem fiecare felie pe jumatate .Presaram putin zahar pudra deasupra .


Taiem nectarinele felii si decoram .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "French toast cu crema de branza si nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Aurelia 07_07 1

30.10.2014, 16:50

Rocsi 1

30.10.2014, 21:23

Super!

MotanLaOale 1

31.10.2014, 11:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita