French toast cu crema de branza si nectarine

de katty in Sandvisuri, 30 Oct 2014 | 986 vizualizari

 

Este ideal pentru un mic dejun de weekend .

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine toast
  • 100 gr crema de branza
  • 3 oua
  • zahar pudra pentru decor
  • un praf de sare
  • 2 nectarine sau alte fructe la alegere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA French toast cu crema de branza si nectarine:

Batem ouale bine cu un praf de sare .


Tapetam o tava cu hartie de copt .


Inmuiem pe rand 4 felii de paine in ou pe o singura parte si le asezam pe hartia de copt cu partea unsa in jos .Le ungem cu crema de branza .


Trecem si restul feliilor prin ou si le asezam cu partea unsa l in sus .


Turnam restul de ou in tava peste felii .Dam tava la cuptorul preincalzit pana feliile se rumenesc .


Scoatem tava si taiem fiecare felie pe jumatate .Presaram putin zahar pudra deasupra .


Taiem nectarinele felii si decoram .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "French toast cu crema de branza si nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Aurelia 07_07 1

30.10.2014, 16:50

Rocsi 1

30.10.2014, 21:23

Super!

MotanLaOale 1

31.10.2014, 11:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini baghete - mic dejun