Friands cu nuci si zmeura

de Bucataras in Retete diabetici, 5 Mai 2015 | 1188 vizualizari

 

Niste briose care au la baza albus de ou si nuca sau migdale macinate, niste minunatii, nu alta, fara zahar!

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 100 gr nuca macinata (sau migdale macinate)
  • 75 gr unt topit si racit
  • 25 gr faina alba
  • 80 gr indulcitor Green Sugar
  • 1 lingura indulcitor Green Sugar pe care il rasnim - pentru a pudra "briosele"
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • zmeura (sau alte fructe de padure)
  • nuci (pentru decor)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friands cu nuci si zmeura:

Intr-un bol batem albusurile pana cand obtinem o spuma usoara (nu este nevoie sa le batem spuma lucioasa). In alt bol amestecam restul ingredientelor (mai putin nucile si zmeura, care sunt pentru decor).


Adaugam albusurile peste restul ingredientelor deja amestecate si le incorporam usor. Impartim compozitia in 6 forme de briose (eu am folosit forme din silicon). Decoram fiecare briosa in parte cu cateva bucati de zmeura si cu cate o bucata de nuca.


Dam la cuptorul preincalzit la 200 grade C pentru 12 minute. Cand s-au racit le pudram cu zaharul rasnit si gata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friands cu nuci si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

05.05.2015, 20:33

robert_badica 1

05.05.2015, 20:52

Yamy ...

Angelina_Elena 1

05.05.2015, 22:43

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de zmeura, de ciocolata si glazura de ciocolata alba