Friganele

de amalia01 in Sandvisuri, 21 Oct 2012 | 907 vizualizari

 

Painea in ou a fost mic-dejunul copilariei mele...dar intotdeauna altfel!

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine neagra
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • 100 ml ulei
  • 2 felii de Miez de lapte Delaco
  • 1 lingura de dulceata de zmeura
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

- oul se bate bine cu praful de sare, cu o furculita;


- feliile de paine se inmoaie in ou si se prajesc in uleiul incins pe ambele fete, pana devin rumene;


- se scot pe o farfurie pe care ai asezat o hartie absorbanta(trage surplusul de ulei!);


- se aseaza feliile de miez de lapte pe paine;


- se toarna dulceata peste branzica...o minunatie!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

merisor 1

21.10.2012, 19:35

Bunicele friganele!

adry88 1

21.10.2012, 22:09

place

Panacris 1

24.10.2012, 19:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!