Frigărui din porc marinat ~ reţeta mea nr. 100

de ionix in Porc, 24 Feb 2010 | 6192 vizualizari

COMENTARII (15)

Bucataras 1

24.02.2010, 18:22

bravo ionix!!!!

Bunica 1

24.02.2010, 18:32

Felicitari si la mai multe retete ! Excelenta pentru un fel principal Ce bucataras studios !

Rocsi 1

24.02.2010, 18:43

bravo

Oana 1

24.02.2010, 18:50

Felicitari, fata La mai mare Arata foarte bine frigaruile

Miha 1

24.02.2010, 18:54

Felicitari! La cat mai multe!

ionix 1

24.02.2010, 19:32

multumesc multumesc... va pup si va imbratisez pe toti si pe toate

rivka 1

24.02.2010, 20:07

felicitari !!!

ionix 1

24.02.2010, 20:16

multumesc Rivka...

Dnelutza 1

24.02.2010, 20:22

Ulala, si eu care ma gindeam ca sint prima, dar iar maninc betisoarele

Teo 1

24.02.2010, 21:14

sa inchinam paharul,Ionix!bravo!

Sylvia 1

24.02.2010, 21:20

Felicitari la cat mai multe retete !!!

anisoara 1

24.02.2010, 21:47

Felicitari.La mai mult si la mai mare., la mai gustos, si mai frumos.

ionix 1

24.02.2010, 23:27

mersic... sunteti niste dulci

ela 1

25.02.2010, 01:45

felicitari

ionix 1

25.02.2010, 09:20

mersi Ela..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc cu cartofi la cuptor