Frigărui din porc marinat ~ reţeta mea nr. 100

de ionix in Porc, 24 Feb 2010 | 6192 vizualizari

 

o mancarica buna si sanatoasa... chiar daca-i porc ;) trust me :D:D

 

INGREDIENTE

  • 800 g muschi de porc
  • Rosii cherry cat mai mici
  • 4 catei de usturoi
  • O ceapa
  • 1 ardei gras
  • 3 linguri sos de soia
  • Sare, piper, busuioc, foi de dafin
  • O legatura de patrunjel
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigărui din porc marinat ~ reţeta mea nr. 100:

Muschiul de porc se spala bine si se taie cubulete.

Cubuletele de carne se pun intr-un vas si peste se toarna sos de soia, piper, sare, busuioc, 2-3 foi de dafin si se amesteca bine.

Legatura de patrunjel se spala bine si cu ramurile de patrunjel se acopera carnita.

Vasul se pune in frigider si se lasa la marinat 24 de ore.

A doua zi pregatim legumele si betele de frigarui.

Eu am avut bete de lemn asa ca a trebuit sa le bag in apa 5 minute.

Se ia un bat si se pun legume si carnita, alternandu-le.

Se lasa la foc mediu circa 30 de minute.

Mi-au iesit 9 frigarui si le-am facut pe gratarul de aragaz si mi-au incaput cate 4.

Le-am servit alaturi de orez cu sos de soia.  

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigărui din porc marinat ~ reţeta mea nr. 100" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc cu cartofi la cuptor