Frigărui din porc marinat ~ reţeta mea nr. 100

de ionix in Porc, 24 Feb 2010 | 4253 vizualizari

 

o mancarica buna si sanatoasa... chiar daca-i porc ;) trust me :D:D

 

INGREDIENTE

  • 800 g muschi de porc
  • Rosii cherry cat mai mici
  • 4 catei de usturoi
  • O ceapa
  • 1 ardei gras
  • 3 linguri sos de soia
  • Sare, piper, busuioc, foi de dafin
  • O legatura de patrunjel
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigărui din porc marinat ~ reţeta mea nr. 100:

Muschiul de porc se spala bine si se taie cubulete.


Cubuletele de carne se pun intr-un vas si peste se toarna sos de soia, piper, sare, busuioc, 2-3 foi de dafin si se amesteca bine.


Legatura de patrunjel se spala bine si cu ramurile de patrunjel se acopera carnita.


Vasul se pune in frigider si se lasa la marinat 24 de ore.


A doua zi pregatim legumele si betele de frigarui.





Eu am avut bete de lemn asa ca a trebuit sa le bag in apa 5 minute.




Se ia un bat si se pun legume si carnita, alternandu-le.


Se lasa la foc mediu circa 30 de minute.


Mi-au iesit 9 frigarui si le-am facut pe gratarul de aragaz si mi-au incaput cate 4.


Le-am servit alaturi de orez cu sos de soia.



Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigărui din porc marinat ~ reţeta mea nr. 100" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ionix 1

24.02.2010, 23:27

mersic... sunteti niste dulci

ela 1

25.02.2010, 01:45

felicitari

ionix 1

25.02.2010, 09:20

mersi Ela..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești la cuptor, cu sos de smântână și cașcaval

de RODIMUR 5

la 10:05

Sos alb, din smântână și cașcaval

de RODIMUR 5

ieri la 21:58

Ficăței înăbușiți, cu ceapă și roșii

de RODIMUR 5

ieri la 20:52

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc