Frigarui de pui

de DanaModog in Pui, 2 Ian 2015 | 1097 vizualizari

 

Ador vara cand merg cu prietenii la gratar sau cand vin ei la mine. Defapt ador sa prepar preparate pentru gratar. Imi place sa fiu in natura, sa nu fie zgomot de masini, sa mananc sub cerul liber si cel mai mult ador acea savoare oferita de fum. Cei drept pe acestea le-am facut pe gratarul electric dar au avut aproape acelasi gust.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipt de pui
  • 1 gogosar mare
  • 7-8 cepe mici
  • 200 g ciuperci champignon
  • 5-6-7 bete de frigarui (depinde de marime)
  • 100 m ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita de boia
  • jumatate de lingurita praf de rosmarin
  • rdei iute macinat (eu folosesc mult)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui:

Taiem pieptul pe pui cubulete de 2 cm, taiem ceapa in jumate si gogosarul tot cubulete de 2 cm. Spalam ciupercutele si nu le curatam de piele. Multa lume le curata dar nu trebuie mai ales daca sunt proaspete. Si le infigem pe frigare. Eu am o ordine fixa, trebuie sa existe o bucata de carne intre ceapa si gogosar.


Eu prepar un fel de sos din ulei, sare, piper, boia, praf de rosmarin si ardei macinat cu care ung frigaruiele si le las la marinat cel putin 2 ore la rece.


Se pun pe gratar si se servesc calde.

 

TIPS-URI

1

Se pot face si fara ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Panacris 1

02.01.2015, 17:05

Rocsi 1

02.01.2015, 21:10

mihaelar63 1

07.01.2015, 03:13

Si eu prepar frigarui macar o data pe iarna . Sa-mi amintesc de iarba verde

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui