Muschiulet impletit

de ianculubita in Porc, 20 Apr 2012 | 4891 vizualizari

 

Va voi prezenta cele mai recente bucate pregatite si pentru Paste si chiar azi si ca o gluma sa va spun ceva:am fost foarte racita intr-una din zilele trecute,am stat in pat pentru ca mi-era foarte rau,aveam in frigider mancare dar eu,cu febra pe care o aveam,ma gandeam ce "nebunii sa mai fac prin bucatarie"
Cred ca sunt foarte bolnava si nu ma mai fac bine!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc nu prea mare
  • 6 felii de bacon taiate fin
  • condimente pentru porc
  • 50 g cascaval ras
  • 500 g cartofi
  • 1 cutie de ciuperci
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 pahar vin alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet impletit:

Muschiuletul taiat in 3 fasii pe lung dar nu de tot (sa poata fi impletit), se condimenteaza din belsug, se aseaza pe fiecare cate 1-2 felii de bacon, se impleteste. Capatul se leaga cu ata alimentara si se pune in tigaie sa se prajeasca pe ambele parti in ulei incins, doar 3-4 min; se pune apoi intr-un vas termorezistent pe un pat de ciuperci si uleiul de la prajit; se adauga vinul si putina apa, se acopera si se tine la cuptor 30-40 min; dupa acest timp se scoate se presara cascavalul deasupra si se mai lasa 3-4min; in acest timp se face un piure traditional din cartofi; se serveste pe farfurie felii de muschi, alaturi salata verde, moturi de piure facute cu posul si ciuperci.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet impletit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

adry88 1

20.04.2012, 20:48

tare bun bun

iri_iri 1

21.04.2012, 14:13

ce de bunatati....

mamaieelena 1

21.04.2012, 19:13

bun,bun si frumos arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de paste, cu șuncă și maioneză

de RODIMUR 5

ieri la 22:43

Baclava

ieri la 21:18

Flan (budinca) pariziana

ieri la 20:41

Cartofi aromatizați, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 20:20

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impletit