Frigarui la cuptor

de Alina26 in Pui, 28 Mai 2013 | 3890 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g carnati proaspeti
  • 500 g piept de pui
  • 3 dovlecei
  • 2 ardei rosii
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • usturoi praf
  • 1/2 pahar de vin alb
  • ulei de masline
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 crenguta de salvie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui la cuptor:

1.Pregatim carne:spalam pieptul si il taiem cubulete potrivite si o condimentam cu sare.piper si usturoi praf..Taiem si carnati circa 2cm.


2.Spalam si legumele si dovleceii ii taiem rondele de 1cm si ardeii bucati mai maricele.


3.Facem frigaruii,dupa preferintele fiecaruia.Nu este o ordine...Le asezati intr-o tava,in care puneti crengutele de rozmarin si salvie,usturoiul curatat,sarati si pipereti,1/2 pahar de vin alb si o jumatate de pahar de apa,si dati la cuptor,acoperit cu o folie de aluminiu,pentru 30 de minute la 180°.Dupa 15 minute,dati la o parte folia de aluminiu si mai lasati 15 minute pana se rumeneste


Serviti cu pireu de cartofi si salata de castraveti si rosii,salata verde sau muraturi cine mai are!!!!Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mena29 1

28.05.2013, 18:43

Rocsi 1

28.05.2013, 20:49

Bunee

Alina26 1

29.05.2013, 10:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftelute cu naut si legume
  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulou din piept de pui si cartofi acordeon