Frigarui tandoori cu raita de castraveti

de Mitinita in Pui, 23 Iul 2012 | 3752 vizualizari

 

Caldura mare,dom'le,asa ca am facut gratar indoors,nu ca tiganii in mijlocul camerei,ci cu gratarul electric Era prea cald sa iesim la un gratar, iar timpul petrecut cu familia in jurul acestui gadget asteptand sa fie gata masa este timp pretios. Am folosit amestecul de tandoori de la afaf.ro si fiindca m-a intrebat cineva ce contine acest amestec,va dau "reteta" direct de pe ambalaj :coriandru,sare,schinduf,chimion,scortisoara,boia iute,piper negru,ghimbir pudra,ceapa pudra,usturoi pudra,seminte de mustar,dafin si nucsoara.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru frigarui:
  • 1 piept de pui
  • 2 linguri de amestec de tandoori
  • 200 ml iaurt
  • sare,piper
  • 4 rosii
  • 1 dovlecel
  • Ingrediente pentru raita:
  • 100 ml iaurt
  • 2 castraveti
  • cateva firicele de menta
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui tandoori cu raita de castraveti:

Se taie bucatile de pui in cubulete,se presara sare si piper si se pun intr-un bol. Se amesteca iaurtul cu tandoori si se adauga bucatilor de pui. Se amesteca bine ,se acopera cu un capac si se pune la frigider peste noapte. Din cand in cand se va amesteca. 

A doua zi,pornim gratarul electric,il ungem cu putin ulei si cand s-a infierbantat adaugam bucatile de pui. 

Rosiile le taiem in doua ,iar dovleacul rondele. 

Dupa ce s-au facut pe o parte ,le intoarcem pe cealalta. Le scoatem de pe gratar si le lasam sa se raceasca. 

Preparam raita. Dam castravetii pe razatoare si ii stoarcem foarte bine. Se amesteca impreuna cu iaurtul si se adauga menta tocata marunt. 

Noi ne-am delectat si cu niste portocale cu scortisoara si miere la desert. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui tandoori cu raita de castraveti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

Rocsi 1

23.07.2012, 21:33

Ce gustoase !!

iri_iri 1

23.07.2012, 22:58

mmmm ,ce bunatate

epurasha2bb 1

04.12.2012, 21:21

yummy! delicios, aromat si sanatos!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui la cuptor