Friptura clasica de iepure - in loc de 200-

de Brindusa in Mancaruri cu carne, 23 Ian 2011 | 13998 vizualizari

COMENTARII (54)

marcela1979 1

23.01.2011, 16:36

pot sa ma servesc?

mirela0911 1

23.01.2011, 16:43

la cat mai multe retete ce e bun e bun

LUK 1

23.01.2011, 16:50

yupeee

mena29 1

23.01.2011, 17:15

La mai multe!!! felicitari!

madi_marin 1

23.01.2011, 17:23

oo.....la cat mai multe retete, Brandusa!.... friptura e tare apetisanta.....

RuxyRux 1

23.01.2011, 17:39

Feliictari Brandusa...sa ne incanti mereu cu retetele tale...cu sufletel frumos

Mitinita 1

23.01.2011, 17:45

la cat mai multe!!!

Cris2711 1

23.01.2011, 18:13

mamaieelena 1

23.01.2011, 18:18

buna si aratoasa

corina241 1

23.01.2011, 18:58

felicitari

La Ancuta 1

23.01.2011, 20:01

la cat mai multe retete
Foarte buna friptura

Brindusa 1

23.01.2011, 20:42

mersi,mersi! Haideti cu totii la masa

diaconta 1

23.01.2011, 21:50

Felicitari ai fost mai harnicuta,eu am ajuns azi doar la o suta

Brindusa 1

23.01.2011, 22:00

dia, pai eu sunt mai veche adica mai de mult pe aici

divainbucatarie 1

24.01.2011, 09:41

Felicitari pentru 200! Cat mai multe retete apetisante! iar friptura trebuie sa fie foarte buna!

lia maria 1

24.01.2011, 12:24

Felicitari la cat mai multe retete fripturica asta imi face cu ochiul

MotanLaOale 1

24.01.2011, 12:42

Felicitari si la cat mai multe retzete

DIANA B 1

24.01.2011, 14:59

lilik 1

24.01.2011, 16:30

super la cat mai multe retete

Brindusa 1

24.01.2011, 18:56

multumesc

ela 1

26.01.2011, 20:31

la multi ani!!!!!!!!!!!!!

gaby_duceag 1

26.01.2011, 22:02

La multi ani, Brandusa draga. Tare rau imi pare ca nu ti-ai trecut aici data nasterii si nu te-am putut serba asa cum meriti. Toate gandurile mele bune le indrept catre tine urandu-ti ani frumosi si multa fericire.
http://www.youtube.com/watch?v=SkGFEfvtQY0

Miha 1

27.01.2011, 00:10

La multi ani!

mihaelar63 1

27.01.2011, 02:02

La multi ani Brandusa !!!
La cat mai multe retete postate care ne incanta

carmenvlad 1

27.01.2011, 05:30

La multi ani!!!
Friptura arata minunat si este o incantare pentru privitori.
Nu am avut ocazia sa gatesc vanat cu adevarat pana acum si am auzit multe despre bait. Te rog sa-mi spui cum se face acesta. Iti doresc deasemeni la cat
mai multe retete.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iepure toscan cu rozmarin