Friptura de antricot cu cartofi la cuptor

de gugugh in Vita, 9 Dec 2010 | 7549 vizualizari

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

09.12.2010, 11:07

foarte bun

Rocsi 1

09.12.2010, 11:25

un deliciu

marcela1979 1

09.12.2010, 11:26

bun bun

mihaelar63 1

09.12.2010, 11:35

L-ai gatit pe gustul meu IMi place si prezentarea

Dana_Retetegg 1

09.12.2010, 11:36

susu 1

09.12.2010, 11:40

Arata superb, nota 10, culoarea fripturii e imbietoare

gugugh 1

09.12.2010, 11:45

da a iesti ff buna carnita .... multumesc fetelor

ionix 1

09.12.2010, 11:53

chiar că te îmbie

RuxyRux 1

09.12.2010, 17:10

O reteta lucrata in stil profi

tanyapatap 1

09.12.2010, 18:54

LUK 1

09.12.2010, 23:55

cam cat timp ai lasat carnita la cuptor?arata bine si cred ca are o aroma...super

gugugh 1

10.12.2010, 07:31

pai am lasat ceva ca sa se patrunda bine , vreo 2 ore dar aroma a fost super ...

lilik 1

10.12.2010, 15:45

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Musaca rumenita cu cascaval